- 3 Temmuz 2012
- 139.328
- 87.825
- 5.338
10 mıo alan icardi nerede diyorsa takımdakiler haklı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Al sana yeni Felipe Melo, diagonal pasları bile aynı
Al sana yeni Felipe Melo, diagonal pasları bile aynı
Cham 24 yaş
Kutucu 24 yaş
Cham 949 dakika
4 gol 6 asist
Kutucu 1490 dk
8 gol 6 asist
Cham 4m Euro
Kutucu 6m euro
Atletik topçu alınmalı dedi diye övüyor zaten böyle de garip bir herif
Müdahaleler ve Diagonaller Melo değil mi Alim, Fenerle adı geçmiş bununAlayım bunu
İzlemedim ikisini de hiç. Chami bizim maçta izledim bi kutucuyu da bugün 20dk Cham daha iyi geldi banacham 5ini 1 maçta yaptı o da demir spor
kutu 18 maçın 14ünde gol yada asist yapmış
attığın msjda dolap var ahbert
Hayri cund
İzlemedim ikisini de hiç. Chami bizim maçta izledim bi kutucuyu da bugün 20dk Cham daha iyi geldi bana
Nerde girdik la
Ekinle kavganda bile moderasyon dahil herkes ölü taklidi yaparken müdahale eden bendim
Sadece bazen popülizm yapıyosun ve kişilere bağlılık görüyorum sende,x kişiyi çok sevip hatasında full savunmak doğru değil
İngiltere'de 11 oynayan tüm futbolcular öyleOha lan malum sitede petersin piyasa değeri 20 m euro
Baba Championship teki maçları bütün sezon birileri izlemeli. Amakwah forson var Norwich te o da olur.Bu adam çok iyi gelmez buralara zaten çıkıyorlar plye
10 mıo alan icardi nerede diyorsa takımdakiler haklı
rashford direkt hayır derim - saç baş yolarız ...ben saç yolamam pep gibi çizerim heralde kafayıRashford veya Chiesa’yı alın