Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kyle walker olayı ne ya
bu herif milana gitmedimi
bunlar kyle walker ALAMAZ boşa uğraş!

Stoper almayın abi şu takımı ilerisi kısırlıktan ölecek bek yok jakobs sakatlansa biz neyin davasindayiz valla kafayı yersin

sizde çok çabuk futbolcu harcıyorsunuz
ben kolay kolay futbolculara sallamam
torreirayı diyorsun ama torreiranın sorunu oyun anlayışımızda hocalık sorun torreiranın durumu

eğer bir futbolcuya sallıyorsam anca artık son raddeye geldiğinde sallarım
sildimmide tam silerim ama bunun için baya bitmiş olması gerekiyor kerem gibi mesela

birde vasat topçuyu hiç çekemiyorum sallai gibi köhn gibi isterse her maç 135 km koşsun

sizde topçulara çok boş sallıyorsunuz
iyi topçunun kötü oynaması ara ara normaldir
bazen gözardı edeceksin yoksa topçu kalmaz
birde dediğim gibi hocaya bağlı çoğu şey şekil torreira

Topçular için demiyorum ya misal erden,en büyük fb dese haklıdır diyecen neredeyse,ziyeş 1m2 de duruyor kalitesi yeter dursun diyon bunlardan bahsediyorum

Bak bana erdeni çok seviyorum ama bazı konulardaki skandallarını da en çok ben söylerim,icardiyi çok seviyodum salınca haterı oldum, osimhen geldi 2 maç yardırdı müthişti övgü dize dize bi hal oldum sonra saldı her gün yeriyorum

Sende de bazıları kadar yüksek seviye olmasa da tapınma var

Okan Buruk: "Transfer kolay bir şey değil. Çünkü biz sıradan oyuncu almak istemiyoruz. Önemli oyuncular almak istiyoruz. Ben kulübümüzün, başkanımızın ve yöneticilerimizin çabalarını görüyorum."

Geride Maldini Nesta Stam Cafu da olsa Torreira nın rakip kaleciye pres yaptığı senaryoda yine çok gol yeriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt