Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
80 milyon falanOdegard ı bize kaça salarlar
Al sana yeni Felipe Melo, diagonal pasları bile aynı
Aynen Jelert Sallai falan bayağı extraordinary topçular, Kutucu da öyleOkan Buruk: "Transfer kolay bir şey değil. Çünkü biz sıradan oyuncu almak istemiyoruz. Önemli oyuncular almak istiyoruz. Ben kulübümüzün, başkanımızın ve yöneticilerimizin çabalarını görüyorum."
Flaş isim değil ihtiyaca yönelik iyi oyuncu istiyoruzTüzemen: Benim duyduğum Galatasaray flaş bir isim alacak
ASMR ne lanASMR hastasıyım
Suna bak Hamza Hamzaoğlu sanki bana o zaman bahane yok rotasyon dar, sık maç yapıyoruz, sakatlık bla blaOkan Buruk: "Transfer kolay bir şey değil. Çünkü biz sıradan oyuncu almak istemiyoruz. Önemli oyuncular almak istiyoruz. Ben kulübümüzün, başkanımızın ve yöneticilerimizin çabalarını görüyorum."
Flaş isim değil ihtiyaca yönelik iyi oyuncu istiyoruz
Herhangi çıkan seslerden azmakASMR ne lan
Yazında öyle diyordun göt gibi biraktilarOkan Buruk: "Transfer kolay bir şey değil. Çünkü biz sıradan oyuncu almak istemiyoruz. Önemli oyuncular almak istiyoruz. Ben kulübümüzün, başkanımızın ve yöneticilerimizin çabalarını görüyorum."
Yönetimi savunuyorsa bahane uydurmayacak bir öyle bir böyle konuşuyor.Kendi beğendiği oyuncularıda görüyoruz.Aynen Jelert Sallai falan bayağı extraordinary topçular, Kutucu da öyle
Hala yönetimi savunuyor ya dünyaya rezil olduk yetmedi
Okan Buruk: "Transfer kolay bir şey değil. Çünkü biz sıradan oyuncu almak istemiyoruz. Önemli oyuncular almak istiyoruz. Ben kulübümüzün, başkanımızın ve yöneticilerimizin çabalarını görüyorum."