- 9 Ağustos 2011
- 59.453
- 34.149
- 3.408
Var a mıBir kac gune yeni bir yabanci gelecek dedi Okan Buruk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var a mıBir kac gune yeni bir yabanci gelecek dedi Okan Buruk.
Skriniarın yattığını söylemediler mi acabaBir kac gune yeni bir yabanci gelecek dedi Okan Buruk.
Noldu o transfer açıklamadılar mıSkriniarın yattığını söylemediler mi acaba
Transfer laVar a mı
Bunu kabul etmeyen çıkmaz herhaldePeters
Danso
Correa ile kapatsak okey der misiniz

Haberi vardirSkriniarın yattığını söylemediler mi acaba
Topçular için demiyorum ya misal erden,en büyük fb dese haklıdır diyecen neredeyse,ziyeş 1m2 de duruyor kalitesi yeter dursun diyon bunlardan bahsediyorum
Bak bana erdeni çok seviyorum ama bazı konulardaki skandallarını da en çok ben söylerim,icardiyi çok seviyodum salınca haterı oldum, osimhen geldi 2 maç yardırdı müthişti övgü dize dize bi hal oldum sonra saldı her gün yeriyorum
Sende de bazıları kadar yüksek seviye olmasa da tapınma var
Pound olarak bakarsak 70 e verirler herhaldeTL mi? ee bedava

İlkay,bernado benzeri adamlar daha uygun olur sanki ayağımızda topu tutamıyoruz. atletizm'den ziyade akıl koyacak teknik adam lazım gibi
Bence en garanti alınacak adam Correa o bölgeye de, çok para istiyordu.Bunu kabul etmeyen çıkmaz herhalde![]()
O it Bundesliga da oynamam diye BVB yi reddetti 6 ay için 8 milyon teklif ettilerRashford’ı Fener de istiyor biz de istiyoruz, 10 güne o mevzuda kavga çıkabilir gidecek yer bulamazsa.
Barcelona alamayacak gibi gözüküyor.