Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.786
- 109.609
- 4.878
Son dönemde yüksek bons odenip başarılı olan bir tane bile Türk oyuncu yok. Başarılı olanların çoğu sıfır maliyet topçular.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YesYunus 14 m euro mevzusu mu
Bruno fernandes mi geliyorBu burda dursun zamanı gelince alıntılayacam
![]()
Mourinho ile ilişkisini bilmiyorum ama baya egolu bir herif bu Rashford. Para için giderse de araplarda para çok. Yani ben inanmıyorum öyle bir ihtimale3 şubata kadar bir yere gitmezse başka çaresi kalmayacak.
Hatta bence Fener Talisca’yı o yüzden sonlandıramadı
Son dönemde yüksek bons odenip başarılı olan bir tane bile Türk oyuncu yok. Başarılı olanların çoğu sıfır maliyet topçular.
Yunus kesin
Para edecek topcularimizin birinde serbest kalma bedeli varmis baya da dusuk
İrfanSon dönemde yüksek bons odenip başarılı olan bir tane bile Türk oyuncu yok. Başarılı olanların çoğu sıfır maliyet topçular.
Yav he he. Yine gider bi sallai, jelert bulup getirirsinizOkan Buruk: "Transferde hata yapmamamız lazım. Bazen aşırı baskı hata yaptırabiliyor. İyi oyuncular, kaliteli oyuncular, kadromuza kalite katacak oyuncuları en kısa zamanda kadromuza katacağız. Onların da desteğini bekliyorum."
İki sene önce bunu alamadık diye rashica almıştık kağıt ustunde rashicadan daha iyiydi de tam bir kazmator gibi oynuyor. Maliyiyeti de yüksek oldu.Bu Sallai nedir birader hesap vermen lazım
Bench'te adam yok, biraz pahali ama devre arasinda artik bu kadarina da birsey diyemem cunku yedeklerde PAF takimdan cocuklar var.
Karşımızda sınırsız parası hiçbir kuralı takmayan bir takım var, bizim son derece akıllı verimli işler yapmamız gerekiyor
davilla itiYunus'u menejeri baya bozmuş gibi. Devre kesen borsa gibi çakıldı bebe, kafada 40 tilki dolanıyor..
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Valla bir tek onu yazacaktim o da bir var bir yok kupa yok milli takımda iyi değil diye yazmayayım dedim. Avrupa'ya gidenler de oynamiyor bu arada. Bertuglar ferdiler falan