Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.274
- 77.493
- 4.218
@Rahmi Nelsson 100 milyon kron kaç para lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Rahmi Nelsson 100 milyon kron kaç para lan
İki sene önce bunu alamadık diye rashica almıştık kağıt ustunde rashicadan daha iyiydi de tam bir kazmator gibi oynuyor. Maliyiyeti de yüksek oldu.
Bir şey olmaz şarta bağlıdır zaten yazın falan devreye girer
Hoşgeldin rashica bebek dedik, ömer bayram bebek çıktıİki sene önce bunu alamadık diye rashica almıştık kağıt ustunde rashicadan daha iyiydi de tam bir kazmator gibi oynuyor. Maliyiyeti de yüksek oldu.
Şampiyon olamazlarsa Ali'nin sineması biter mi?Fenerin bütçesi de 40 milyon euroydu Skriniara 8 milyon euro maaş verince bir tık değişebilir tabii
Yazla beraber 150 m euro bonservis harcamış olacaklar
İrfan ancak Yunus kadar başarılı,
Maalesef, bize gelse şu an GS efsanesi olarak kariyerine devam ediyor olurdu.Valla bir tek onu yazacaktim o da bir var bir yok kupa yok milli takımda iyi değil diye yazmayayım dedim. Avrupa'ya gidenler de oynamiyor bu arada. Bertuglar ferdiler falan
Bu açıklama KAP gerektirmiyor mu?Okan Buruk: "Mikautadze beğendiğimiz bir oyuncu. Onun için teklif yaptık."
Başka kanat oyuncumuz yokYunus'u biz boşa kanat oynatıyoruz gibi çocuk merkezde ne zaman serbest oynasa hep etkili oldu.
Dar alan becerisi ve top hakimiyeti iyi olan oyuncuyu niye kanada koyuyoruz onu da anlamıyorum.
Kanatta kaçak oynuyor. Hep merkeze yakın olmalıYunus'u biz boşa kanat oynatıyoruz gibi çocuk merkezde ne zaman serbest oynasa hep etkili oldu.
Dar alan becerisi ve top hakimiyeti iyi olan oyuncuyu niye kanada koyuyoruz onu da anlamıyorum.
Eskidendi oBu açıklama KAP gerektirmiyor mu?
%99.9 gidecekŞampiyon olamazlarsa Ali'nin sineması biter mi?
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Karşımızda sınırsız parası hiçbir kuralı takmayan bir takım var, bizim son derece akıllı verimli işler yapmamız gerekiyor
O zaman yapmamız gereken bir an önce sistem değiştirip 3'lü ye dönmek olacaktır.Başka kanat oyuncumuz yok