Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Çakar: "Skriniar gelse Sanchez'i kesemez. Türkiye'nin en iyi stoperi Galatasaray'da."[BTV YouTube]

Gidip Rashford'ı alacak bunlar kesin.

Erden Timuru eleştirmek=gsye zarar

şunu hiçbirzaman anlayamadınız

okan burukun 2 senedir oynattığı kötü futbol erden timuru yedi
benim okan buruka olan düşmanlığımda bu sebepden !

bu kötü oyunun Erden Timuru vuracağını öngörmüştüm!

Erden Timur gsnin geleceğidir onun için korunması gerekiyor!

İcardi +5 milyon taraftar kazandırdı bu camiaya
aldığı para kazandırdığının yanında nuggets!

ziyech gibi topçularla gs büyür sallai gibilerle değil!
Yanlış dediğim şeyin açılımını yapmışsın işte

Erden çok değerli biri bunda ikimizde hemfikiriz ama yaptığı yanlışa evet yanlış denilebilmeli sen demekten imtina ediyosun,dersem zarar görür doğru bir mantık değil arkamızda on binler yok kitleleri sürüklemiyoruz

Etikete takılıyosun işte zaniolo oooo gelsin,geldi gördük

Ziyeş gelsin geldi gördük

Ndombele ooo süper ,geldi gördük

Bjk en son 100 m euroluk dele alli için kendini kesiyodu da kazın ayağı öyle değil işte ismi yıldız da sahada pinekliyor çoğu

Sallaiyi sevmezsin kapasitesi kısıtlı da bugün yerine senin ismi var diye seveceğin aurier olsa çeyreği kadar oynamazdı,futbolu bazen yanlış değerlendiriyosun 11 sallai de 11 ziyech de doğru değil mixi düzgün yapman gerekiyor

Kanatlarda Yunus+Barış var bu adamlar iyiyse kesemiyorsun. Ortada Sara+Torreira var bunlarda aynı şekilde. Mertens desen topu aldı mı bi Osimhen'i arıyor.Biz bu Osimhen'e nasıl daha fazla top getireceğiz?

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yunus'u biz boşa kanat oynatıyoruz gibi çocuk merkezde ne zaman serbest oynasa hep etkili oldu.

Dar alan becerisi ve top hakimiyeti iyi olan oyuncuyu niye kanada koyuyoruz onu da anlamıyorum.
Sağa geçince çocuk bitti

Ve kenardaki 65 kişi bunu göremiyor kaç haftadır kafayı yiyicem

Soldayken ne güzel asist yapıp oyunun içinde kalıp sarayı da kendini de rahatlatıp osimhene pozisyon hazırlayıp jakobsa da yardım ediyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt