- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
Walker gitmedi mi rtaşRashford kiralık
Danso bonservis
Walker bonservis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Walker gitmedi mi rtaşRashford kiralık
Danso bonservis
Walker bonservis
Umudum bu adamları oynatabilecek bir 10 numara da lazım değil mi ?Maç 1-0 olursa Rashford + Osimhen + Barış rakip kaleye roket hızında gider 2-3-4-5'e taşır.
Bu farklı walkerWalker gitmedi mi rtaş
3-5-2'de gerek yok artık 4-2-3-1'e salmalıyız.Umudum bu adamları oynatabilecek bir 10 numara da lazım değil mi ?
Geçen sene iyiydi ondan önceki sene teneke bağlanıyordu. Islıklarla kaç defa çıktı sahadan.
Merkezde o delici kuvveti çok etkiliyordu bir anda kestirilemez driplingleri aynı zamanda verkaçları bir anda araya top atmaları ama kanada koyduğumuzdan beri tüm özellikleri perçinlendi.Sağa geçince çocuk bitti
Ve kenardaki 65 kişi bunu göremiyor kaç haftadır kafayı yiyicem
Soldayken ne güzel asist yapıp oyunun içinde kalıp sarayı da kendini de rahatlatıp osimhene pozisyon hazırlayıp jakobsa da yardım ediyodu
Yok ya o kim başka birisiDiego Leite diyorsun da iyi mi o oyuncu? İstatistikleri pek iç açıcı gelmedi bana.
O onların plansızlığı yüzünden, o sezonda da bayağı katkısı vardı.Geçen sene iyiydi ondan önceki sene teneke bağlanıyordu. Islıklarla kaç defa çıktı sahadan.
Biz bu hikayeyi Yazında gördük kral boşa umitlenmeOkan hoca iddiali açıklamalar yapmış, transfer beklentim yükseldi.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rashford - Correa ikisinden birini alsınlar gerisine bulaşmasınlar.Rashford
Chiesa
Richarlison
Angel Correa
Joao Felix
Giovanni Reyna
Ansu Fati
Marco Asensio
bunlardan biri icin ugrasiyorlar
10 numara arayan, 25m euro bütçesi olan Galatasaray’a oyuncu önerim.
Tam tamına bizlik gencecik süper bir adam
skinar saglık kontrolunden kalmıs mıTrafikte birine çarpıp suçlu bulunmadı mı bu herif
İçerde olabilir şu an