Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peters ı izleyen bir allahın kulu yok muBizim yönetim Kyle Walker’la karıştıriyor olabilir
Sami Yen bunu RT'ledi demek ki güvendiği biri
Son dönemde buna RT atıyor diye hatırlıyorum.olumlu dedigini yanitlarda goremeyen olur diye bunu rtlemisdir
Zakna dediyse inanırımEyvah
ingilterede en sempati duyduğum takım southampton. o yüzden her maçını izlerim galatasaray maçıyla çakışmamışsa. şu kadar söyleyeyim eğer transfer edilirse kaan ayhan ve sallai sağ bek oynamaya devam eder. bir tarafa kyle walker-peters bir yana elias jelert'i koyarsalar hiç beğenmememe rağmen jelert'i seçerim. okan hoca malesef bek oyuncusundan anlamıyor.
25 Ocak 2025 23:49 · zakna
Ben birkaç kere Southampton maçıni izledim ama Peters’e hiç dikkat etmedim. Birazdan YouTube videosunu izleyip Peters uzmanı olanlarin yorumlarını okuruz.Peters ı izleyen bir allahın kulu yok mu
bu saruhan haber vermiyor ki habercilerden soylenenleri yaziyor sadece duyumcu vs de degil burada da samiyenin olumlu demesini haberlestirip paylasmis.Son dönemde buna RT atıyor diye hatırlıyorum.
Southampton'ın her maçını izliyom demiş gssozluk kullanıcısı beni şüpheye düşürdüZakna dediyse inanırım
Kim bu
La liga 2'den adam almışlar bizde olsa yerden yere vurulurdu.
Artık sağ bek alalım yoksa çıldırmak üzereyim.Baba bu scout transferi işte, tempolu fizik iyi ortalar iyi adam geçebiliyor. 70 değil 7 milyon Euro