Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.738
- 11.820
- 1.163
Peters gelsin Jelert kiralansın bence makul. Jelert'in oynamaya ihtiyacı var ve şu anlık o takım biz değiliz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Djed Spence olamaz mı Tottenham dan?Artık sağ bek alalım yoksa çıldırmak üzereyim.
İsterim istemesine de Tottenham bırakacak mı son maçlarda 11 oynuyor.Djed Spence olamaz mı Tottenham dan?
Veda etmiş gibi
biz bitmisiz rtasOyunda problem var
Bugün bi ara çifte döndük osi kutucu ileri ikili kanatlar barış yunustu os boş kaldı yine
Osi icardide de os boştu
Osi bats ya da bats icardide de boştu
Tek fw arkasında mertens biraz kotarıyo ama o da fiziksel olarak düşürüyo seni,avrupa da hele mertens mümkün değil
Gelecek 9.5un os orjinli olması lazım osnın boş kalmaması için
Ama bi yandan da osi hücumda tek kalıyo orayı ikilemesi lazım gelenin, ne bok yiyecez bilmiyorum hep bi taraf elde kalacak
Bu da iyi çıkarsa transferi oradan yapmak lazımSara'da da böyleydi ilk önce Norwich taraftarı şüphelenmişti hayırlı olsun.
Peters gelsin Jelert kiralansın bence makul. Jelert'in oynamaya ihtiyacı var ve şu anlık o takım biz değiliz.
Orta kesemiyor diyen kim"Hızlı değil ve orta kesemiyor."
Yine sağ bek ararız 6 ay sonra
Championship'de çok maç sayısı olunca aslında istikrarlı oyuncular bulunuyor diğer tarafta Fransa ligi olmalı bu ikisinden tamamen devam etmeliyiz.Bu da iyi çıkarsa transferi oradan yapmak lazım
Burada hepimiz Shaqiri nin sağ bek olmadığını ve/veya sağ bek oynamadığını biliyoruz. Ben videolarını izlediğimde Shaqiri yi gördüm. Bu tamamen benim bakış açım, sen bakar Gary Neville görürsün, bu adamın mevkisi ile değil tarzının bendeki yansıması ile ilintili.Shaqiri sağ bek miydi?
Yukarıdaki yazıda geçiyorOrta kesemiyor diyen kim