Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hava hakimiyeti olmayan beke yazın da karşıydım şimdi de karşıyım. Ligde rakiplerin tek hücum opsiyonu buyken hem de.
4'lü oynayacaksak yine hata olacak ama 3'lü oynayacaksak işler değişir stopere Danso gibi birini çekersek Jelert bile kanat bek olarak iyi iş yapar hale gelebilir.

3'lü > 4'lü bu sene pratik bile yapmamıza rağmen 3'lü de çok daha iyi oynuyoruz onun üzerine düşmek lazım hele ki Sanchez, Jakobs(sol stoper oynayabilir) + Danso çözersek baya baya arka taraf top kapma makinasına döner.

Hava hakimiyeti olmayan beke yazın da karşıydım şimdi de karşıyım. Ligde rakiplerin tek hücum opsiyonu buyken hem de.

Aslında sağ bek denilince benim aklıma direkt eski Chelsea li Branislav Ivanovic geliyor. Abi sağ bek denilince aslı görevi defans olmak zorunda. 10 asist yapmış ama sağ taraf koridor olmuş ne anladım bu işten.

evet bir insan bu kadar bile bile aptal yorumu yapar..

sallai savunma yapsa %100 kartlık faul
dikkat etse sadece adamın yanında koşu atıyor

1 maçta tuttu o kampanya .

Kaan bence ortada sırıttı.

ben şaka değil Jelerti ufaktan ilk 11den salmak gerektiğini düşünüyorum.

zorlama zorlama bir yere kadar patlıyor o iş. tutmayacaksa o pozisyona alına adamın tutmadığını NET görelim 30 40 dklarda değil.

Aslında sağ bek denilince benim aklıma direkt eski Chelsea li Branislav Ivanovic geliyor. Abi sağ bek denilince aslı görevi defans olmak zorunda. 10 asist yapmış ama sağ taraf koridor olmuş ne anladım bu işten.
Büyük takım beki ofansif yönü iyi olması şart. Solda zaten Jakobs var sağ tarafa da ofansi zayıf biri alınamaz

İstatistik işi boş bence. Jelert de böyle istatistiklerle güzelleniyordu. Bu işi anca scout ekibi bilir, izlenip onay verildiyse alınsın. Menajer kazığı olmasın
Bizim scoutlara güvenmiyorum, brighton bir ara yoklamış demekki iyi diye bakarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt