- 20 Mayıs 2011
- 23.313
- 10.279
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jacops ileri ciktiginda zaten etkili olamiyor ortalari veya paslari iyi degil ama savunma da iyi
Yunus ise üclü de sirasiyla elfborg,tottenham ve AZ maclarinda geri dönemedigi icin yedigimiz gollerde hatasi oldu
Hoca kanat bek konusunda hakli
Jacops ile üclü oynamak mantikli degil
Kanat bek transferi yapilirsa ozaman rahatlikla oynanabilir
Öyle bir isim yok piyasada şuan. Sara tarz potansiyele para gömebiliriz bu Garro falan tarzı oyunculara. Her türlü Mertesn yerine adam lazım. Mertens'i sonradan oyuna atabilsek bizim içinde çok daha rahat olabilecek işler. Yorulan takibe karşı Mertens aklı daha çok etki edebilir.Forvet arkası mevkisi boşken şuan oraya enerjiyi, sinerjiyi, kaliteyi yukarı çekecek bir yıldız transferi için tam vakti. Osimhen geldiğinde tüm hava pozitife dönmüştü sezon başı
Sence iyi mi sana guvenirimYukarıdaki yazıda geçiyor
Beni unutman mümkün degilNickler o kadar degistiki gerçek adını unuttum çoğu kişinin![]()
Sara tarzı yüksek profil, yükselişte, pahalı bir yıldız adayı da aynı etkiyi yapar. Demek istediğim çok kaliteli bir transfer olmalı oraya, idare etmemeli o mevkiyiÖyle bir isim yok piyasada şuan. Sara tarz potansiyele para gömebiliriz bu Garro falan tarzı oyunculara. Her türlü Mertesn yerine adam lazım. Mertens'i sonradan oyuna atabilsek bizim içinde çok daha rahat olabilecek işler. Yorulan takibe karşı Mertens aklı daha çok etki edebilir.
Bunun üstune bir tur daha degismeliyiz nicklerimiziNickler o kadar degistiki gerçek adını unuttum çoğu kişinin![]()
ürkütmeYedlin gibi birşeyse haklı hiç gelmesib
10 a barış gibi kanatBarışa west ham 20 milyon euro civarı veriyorsa hemen elde çıkarılabilir. bu gelen kaynağın yarısına bir kanat illa bulunabilir.