- 31 Aralık 2015
- 14.787
- 9.666
- 1.588
Mümkünatı yok. Kaçtı o trenOla Aina - Oyuncu profili 24/25 Bu adam walkersdan çok daha iyi defansif bek osayinin daha akıllısı alabiliyorsak bayağı zorlarım.Sözleşmeside sona eriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mümkünatı yok. Kaçtı o trenOla Aina - Oyuncu profili 24/25 Bu adam walkersdan çok daha iyi defansif bek osayinin daha akıllısı alabiliyorsak bayağı zorlarım.Sözleşmeside sona eriyor.
Nereye gidiyor.Mümkünatı yok. Kaçtı o tren
Barış gibi ise gelmesin zaten. onyekuru'nun ilk geldiği zamandaki kanat bile daha çok işini görür.10 a barış gibi kanat
![]()
Hakkı Tolunay Kafkas : Bana sorarsanız Galatasaray da transfer için en elzem yer Mertens’in yeri
Totem yapıyorum yav belki şaş kaza düşer diyeNereye gidiyor.
Asporda Ahmed atılmalıydı, Konya başkanı haklı minvalinde konuştu kapattım anında. İlk gördüğü sarı doğru muydu, tek sarı kartla tamamlaması doğru Ahmed'in.Hakkı Tolunay Kafkas : Bana sorarsanız Galatasaray da transfer için en elzem yer Mertens’in yeri
Onyekurunun neyini begenip barisi begenmiyorsun mesela rtaşBarış gibi ise gelmesin zaten. onyekuru'nun ilk geldiği zamandaki kanat bile daha çok işini görür.
Hagi gibi Alex gibi zidane gibi sonra belhanda gibi deyince Allah belanı versin dedim.Hakkı Tolunay Kafkas : Bana sorarsanız Galatasaray da transfer için en elzem yer Mertens’in yeri
Saruhan kiskaniliyor bu çok netbu saruhan haber vermiyor ki habercilerden soylenenleri yaziyor sadece duyumcu vs de degil burada da samiyenin olumlu demesini haberlestirip paylasmis.
Hiç bir fikrim yok.Schalkedeki 1.88 lik sagbek nasıl?
Taylan Bulut? Almanya U19 olduğuna göre iyidir heral
@Metin İbrahim Kavukçu
@Hakan Kuzu
@Can BÜYÜK
@Umut Işık
@Naci Liboş
@Murat Durmaz
@Samet Nalbant
@Aziz Kaan
@Ufuktan Aslan
Demirbayla kafa kafaya takas
Yasaklı kaynaktan haber aktarıyor, Galatasaray hesaplarından haber paylaşsın tamam ama Yağız adlı muhabirden haber paylaşınca iş değişir.Saruhan kiskaniliyor bu çok net
onyekurunun barıştan iyi yaptığı hiçbir şey yokBarış gibi ise gelmesin zaten. onyekuru'nun ilk geldiği zamandaki kanat bile daha çok işini görür.
Sormadik sanaHakkı Tolunay Kafkas : Bana sorarsanız Galatasaray da transfer için en elzem yer Mertens’in yeri
Luyindamanın bitişe 6 ay yoktu ama sanki. 6 aya biten ama yazın bonservis gömemezdikLyunidama da hatırlıyor iseniz sözleşmesi bitiyor idi ancak biz kiralık almıştık zorunlu satın almalı, yazında bonservisle almıştık. Bu Peters için benzeri düşünülüyor olabilir.
Ayrıca Emerson ile Peters farklı profiller, Emerson Defansif olarak iyi istatistik yakalamış, şimdi niye hücumcu beke döndük?
Hep derim Kolpa saruhanYasaklı kaynaktan haber aktarıyor, Galatasaray hesaplarından haber paylaşsın tamam ama Yağız adlı muhabirden haber paylaşınca iş değişir.