Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberi kimin yaptigina bakmiyor o yav kim ne diyorsa onu yazıyor direkt hızlıca o kadar
Orası tamam üstad, ama paylaşmasa ne kaybeder? Sonuçta insanların neden cephe aldığı belli bir isim. Böyle olunca ben de pek etkileşim vermiyorum o hesaba.

Not Bad Nbd GIF by Dayglow

Orası tamam üstad, ama paylaşmasa ne kaybeder? Sonuçta insanların neden cephe aldığı belli bir isim. Böyle olunca ben de pek etkileşim vermiyorum o hesaba.
Twitterda gs hesapları arasında sevenlerde var o herifi dinleyenler vs yapacak bir sey yok o konuda maalesef ahbert. Buda onlardan olabilir

Şu çocuğu alıp gelecek bir tane adam yok mu.? Biraz izleme şansım oldu da müthiş oyuncu,dünya peşinde.
Bu elamana büyük kulüplerden bayağı scout gönderildi. Çok meşhur elaman.arsenal tarzı bir kulüp alacak. Ben izledim Wonderkid zaten

Twitterda gs hesapları arasında sevenlerde var o herifi dinleyenler vs yapacak bir sey yok o konuda maalesef ahbert. Buda onlardan olabilir
Doğru ahb, sosyal medya da aslında bizim basını vs hiç bakmamak bile gerekir, Samiyen vs belki. Onun dışında dış basını takiplemek en huzurlusu gibi duruyor

Peters bakıyorum bu arkadaş 4lü de 5li de oynar.

Peters sanchez nelson(apo) apo(jakobs) barış

Veya

Peters sanchez apo jakobs

Şeklinde

Daha çok Lucas-Kaan-Sara ile bir şeyler olabilir ama Kaan-Sara bilemedim, Lucas'ın dinamikliğine ihtiyaç var Kaan ağır, Sara da çok hızlı sayılmaz gibi
Kaana bugün özellikle dikkat ettim ileri gittiğinde geri gelmesi çok uzun sürdü. Toreira pır pır olduğu için o olmazsa olmaz. Kaan ileri çıktığında geri çabuk gelebilse sara on numara oynayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt