Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim şu koca yürekli sponsorlar uyuyorlar sanırım, yönetim zaten uyuyor bari onlar araya girse. Yahu 4 tane sağlam adam ceksek ligi şurada bitiricez, bir tane namussuz yalıya kalkıp güç veriyoruz, adam son kurşunlarını sıkıyor bu sene bir şey yapamazsa her türlü gidicek, bütün kozlarını oynuyor nasıl göremiyoruz anlamıyorum. Gerekirse bütün yatırımını geleceğini geçmişini bu sezona basacaksın bu sezondan sonra seni zaten kimse tutamaz. Hayır bu kadar gerzek bir topluluk olamaz ulan zaten şampiyon olmasak sizi çuvala koyup göndericek bu taraftar esameniz bile okunmayacak, ne hoca kalacak ne yönetim hepiniz oltanın ucunda duruyorsunuz koysanıza varınızı yoğunuzu ortaya

Talisca bana çok iyi performans gösterecekmiş gibi geliyor, insanlar bir garip arabistan liginden falan geliyor ayağı çekiyorlarda al shabab şuan bizle fener karmasını yenebilir. İnsanların o coğrafyayı sevmiyor olması 2 yıldır toparlamamış olmaları anlamına gelmiyor, gayet kaliteli lig. Talisca burada yürüyerek gol atar. Yav ziyech yarım sezon yürüdü eli cebinde gezerek istatistik kastı. İrfan gibi bir çöp sadece yeteneği ile kral oluyor burada talisca'nın ölüsü oynar türkiye de
Orada asıl sorun 8 + 3
Büyük takımların +3'ü bile çok sorunlu. Hele bir de defans oyuncuları ise %90'i kasap. Çok kötü oyuncular. Hücumdakileri de fenerin eski sırp oyuncusu vardı, Lazovic miydi sonra Antep için de oynadı, neyse hepsi şuursuzca topla dripling yapıyor.

Biz ne istiyorsak salça oluyorlar.

Orta saha için bunu öneriyorum o zaman.

images (1).webp

heriflere scout hizmeti veriyoruz bedava. o adi fabri de o yüzden yazdı ztn.

osayi malı da bize gelir sene sonu

Galatasaray'in bir isim ile ilgilenmesi, ve sonrası Fenerbahce'nin hepsine salca olması. Canımı çok sıkmaya başladı artık. İyice suyu cikti bu isin. Bu ne lan böyle.

Yapacaginiz ise başlarım. Oğlum ne manyak bir yönetici gurubu var yahu. Arkadas yurtdisina çikin ve telsizi kapatın, kimseye ötmeden bitirin gelin. Agzinizi bir tutun yahu. Siz ne geri zekalisiniz, ne capsizsiniz. Saka misiniz abi siz.

Galatasaray'in bir isim ile ilgilenmesi, ve sonrası Fenerbahce'nin hepsine salca olması. Canımı çok sıkmaya başladı artık. İyice suyu cikti bu isin. Bu ne lan böyle.

Yapacaginiz ise başlarım. Oğlum ne manyak bir yönetici gurubu var yahu. Arkadas yurtdisina çikin ve telsizi kapatın, kimseye ötmeden bitirin gelin. Agzinizi bir tutun yahu. Siz ne geri zekalisiniz, ne capsizsiniz. Saka misiniz abi siz.
Kimseye söylemese bile talip olduğumuz adamın menajeri Fb'ye direk bilgi veriyordur. Menajerlerin işi bu takımları birbirine vurdurup parasını katlamak. Burada işi uzatmadan bitirmek önemli bizimkilerde taksit falan diye uzattığı için hızlıda bitiremiyorsun işte.

Bu yeni değilki 40’ yıldır aynı başka türlü taraftarlarını nasıl mutlu edecekler? Emin olun hep böyleydi hiç değişmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt