Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptigim derin analizler sonrasi antep macinin sampiyonluk maci olduguna karar verdim

ailevi wanda konusu irite edici - ona saygım sonsuz , boş başağrısı resmen.

yeni hatunada okey - hatta desteklerim kafayı sıfırlar falanda , sağa sola tatilimsi işleri daha az paylaşması bizim medyamızın pis bakışı açısından daha hayırlı olabilir yalan yok.

yoksa ailevi konular için elbet orda durabilir - asla itirazım yok.
Bende aynısını diyorum ya ama sakatlığının bahsedildiği kadar ciddi olmadığını düşünüyorum bu arada

Her hafta 1 penaltımızı görmüyorlar her hafta 1 golümüzü hiç ediyorlar yönetim hala aksiyon alamadı geçen sene tff istifa gündemden düşmüyordu hiç buda iyi baskı oluşturuyordu tff de. Harekete geçilmesi lazım. Bak 1 hafta daha takarlarsa puanımızı iş kızışacak.. motive gelecekler Sami Yen'e

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bazılarınız aşırı negatif hatta irite derecede negatif renktaslar var.febeli falan olsalar bu yaşı gormezlerdi bence bu karamsarlikla

satilik menajer beslemesi romano bizimle ilgili twit giriyorsa belli ki fener transferlerin icine dahil olmustur. osimhen transferinde bile bir tane olumlu haber yazmayan bu eleman ucak kalktiktan sonra bile olumsuzluk pompaliyordu. fenerin parali iti.
Bu herif niye hala yasaklanmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt