Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.875
- 59.366
- 3.423
Yaptigim derin analizler sonrasi antep macinin sampiyonluk maci olduguna karar verdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rashford diyorlarSözde samiyen'in bir kaç gün sonra paylaşacağı herkesin mutlu olacağı haberin ne olduğu belli oldu mu?
Yaparız ama yapacaklar vasıfsız ve beceriksiz olduğu için zaman alıyorAcınacak halde olan biziz transfer yapamıyoruz
Skillz videolarda iyi yorumlar var. Spurs taraftari geri istiyor filan.walker o kadar iyi oyuncu mu cidden
Ofsayıt
Transfer değil gibi düşünmüştüm ama.rashford diyorlar
Neree yazmış?? Teittrashford diyorlar
Bende aynısını diyorum ya ama sakatlığının bahsedildiği kadar ciddi olmadığını düşünüyorum bu aradaailevi wanda konusu irite edici - ona saygım sonsuz , boş başağrısı resmen.
yeni hatunada okey - hatta desteklerim kafayı sıfırlar falanda , sağa sola tatilimsi işleri daha az paylaşması bizim medyamızın pis bakışı açısından daha hayırlı olabilir yalan yok.
yoksa ailevi konular için elbet orda durabilir - asla itirazım yok.
Konyaya catir cutur koymamiz hakkindaki goruslerinhava çok sıcak
bu havalarda transfer olmaz
Bazılarınız aşırı negatif hatta irite derecede negatif renktaslar var.febeli falan olsalar bu yaşı gormezlerdi bence bu karamsarlikla
2 girls 1 cup gibi şeylerdir.Daha neler izlediğimi bir bilsen
Bu herif niye hala yasaklanmiyor.satilik menajer beslemesi romano bizimle ilgili twit giriyorsa belli ki fener transferlerin icine dahil olmustur. osimhen transferinde bile bir tane olumlu haber yazmayan bu eleman ucak kalktiktan sonra bile olumsuzluk pompaliyordu. fenerin parali iti.
15 yil oncesine gonderdin beni emrahım2 girls 1 cup gibi şeylerdir.
Aynen adamlar sırf dahada mutsuz olmak.icin febe transfer haberleri takip ediyor.14 sene şampiyonluk görmemiş büyüklerimiz Allahtan bunlara benzememis. Yoksa taraftar sayımız bejekeden bile az olurduKaramsarlık değil o şımarıklık