Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.311
- 49.195
- 2.968
Jk maçlarını pas mı geçiyorsun artık ulanzaman gecmiyor ben bi dublajli film izleyerek kestireyim 1-1.5 saat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jk maçlarını pas mı geçiyorsun artık ulanzaman gecmiyor ben bi dublajli film izleyerek kestireyim 1-1.5 saat
samiyen haber cidden 16 yasinda mi @Murat Durmaz
Be herif niye hala yasaklanmiyor.satilik menajer beslemesi romano bizimle ilgili twit giriyorsa belli ki fener transferlerin icine dahil olmustur. osimhen transferinde bile bir tane olumlu haber yazmayan bu eleman ucak kalktiktan sonra bile olumsuzluk pompaliyordu. fenerin parali iti.
ilk sahneyi gördükten sonra yüksek öngörüm ile 1-2 saniye ile kurtarmıştım kendimi.15 yil oncesine gonderdin beni emrahım
hakemle bu kadarKonyaya catir cutur koymamiz hakkindaki goruslerin
Söv cezayı kırışırızKüfürsüzlük çok zor
üstad konusu bile acilmamis keyfim kactiJk maçlarını pas mı geçiyorsun artık ulan![]()
Şimdi herkes osimhen örneğini veriyor bu tarz transferler de ama atlanılan önemli bir nokta var. Osimhen afrikalı..bir afrikalı veya bir güney Amerika vatandaşı ile Avrupa vatandaşı bir oyuncunun Türkiye ligine bakış açısı farklı olur. Yani bu adamlar muhtemelen Türkiye ligine gideceğime 6 ay beklerim daha iyi düşüncesinde olurlarRashford Nkunku Felix Fati Disasi vs. bir sürü böyle fırsat çıkacak gibi
Takımda Osimhen olduğu için ve Avrupa'da hedefsiz olmadığı için öyle olmaz benceŞimdi herkes osimhen örneğini veriyor bu tarz transferler de ama atlanılan önemli bir nokta var. Osimhen afrikalı..bir afrikalı veya bir güney Amerika vatandaşı ile Avrupa vatandaşı bir oyuncunun Türkiye ligine bakış açısı farklı olur. Yani bu adamlar muhtemelen Türkiye ligine gideceğime 6 ay beklerim daha iyi düşüncesinde olurlar
Bi kadro yap da serinleyelimCalabria denen çöp gelirse Point Otel önüne sıçma eylemine katılırım
Jk'nın varlığını bile unutuyor insan bazen. Öyle ezik bi kulüp.Jk maçlarını pas mı geçiyorsun artık ulan![]()