Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.746
- 101.919
- 5.238
Calabria hayırlı olsun
heh çakma walkır yerine bunu alak. hazır hocası ile papaz olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Calabria hayırlı olsun
hakemle bu kadar
Rashford Nkunku Felix Fati Disasi vs. bir sürü böyle fırsat çıkacak gibi
Bi kadro yap da serinleyelim
kel KDB yi bize salar mı
tek hakkın olsa hangi mevkiye ve kimi alırsınBunyem ali bektas tarafindan yapilan 9 transferli kadro gormek istiyor bagimli oldum
10 numaratek hakkın olsa hangi mevkiye ve kimi alırsın
Forvete en nesyritek hakkın olsa hangi mevkiye ve kimi alırsın
KDB ister misinAvrupa’da da başarılı olucaz diye bir kolpa uydurup ondan atletik topçular alıcaz deyip hem düz adamları alan üstüne de mal mal takımları bile yenemeyen bir takım olmamız rezilliğinin farkına varacaklar mı bakalım.
Neyseki süper lig var, ıvır zıvır takımları tek farklı da olsa yenebiliyoruz.
Bir ara Erden Timur'a yakın denmişti.17 yaşındaysa başkanın yakın akrabası ya da yöneticilerden birinin oğlu olması lazım. Başka türlü kim sana niye bilgi versin?
Ben yönetimin içinden biri olduğunu düşünüyorum.
Avrupa’da da başarılı olucaz diye bir kolpa uydurup ondan atletik topçular alıcaz deyip hem düz adamları alan üstüne de mal mal takımları bile yenemeyen bir takım olmamız rezilliğinin farkına varacaklar mı bakalım.
Neyseki süper lig var, ıvır zıvır takımları tek farklı da olsa yenebiliyoruz.
Harika! Yarın gelsin hemenKevin De Bruyne muazzam bir topçu ama gerçekten bizde sorun çıkarmadan oynaması için futbolu kafada bitirmiş olması, sahaya ter atmaya çıkıyor olması lazım Emrah başgan @Emrah Duvar
Çünkü ağır pasif agresif bir adam, maç içerisinde sadece kendisine pas atmak yerine uzun atarsa Abdülkerim’den tut, boşa koşmuyor istediği şekilde diye Yunus’a kadar sürekli bağıra çağıra konuşur, atıyorum kendisi boştayken çalıma girip topu kaybetti diyelim Barış, 2 dk el kol yapar
isim ver isim10 numara