Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Okan Buruk yine büyük kumar bir açıklama yaptı vasat oyuncu istemiyoruz diye. Yazın aldıklarımızın en az yarısı vasattı Osimhen gelmese zaten skandal bir dönemdi.

Şimdi de mal mal adamlar alırsak kendi kendini ateşe atmış olacak.

10 milyon verilen Jelert hiç denenmeden gözden çıkarıldı. Tamam belki gerçekten yetersizdir ama bu kadar para harcanmış bir oyuncu bu kadar hızlı gözden çıkarılmamalı oyuncak değil bu. 5 maç üst üste sağ bekte görelim olmuyorsa gönderirsin. Sağ beke kimse alınmamalı her devre sağ beke 10 milyon harcama lüksümüz yok.

Bu arada Okan Buruk yine büyük kumar bir açıklama yaptı vasat oyuncu istemiyoruz diye. Yazın aldıklarımızın en az yarısı vasattı Osimhen gelmese zaten skandal bir dönemdi.

Şimdi de mal mal adamlar alırsak kendi kendini ateşe atmış olacak.
Daha kötü bir açıklama antep maçına transferler gelecek dedi. Yüzde 90 gelmeyecek

Fener maçında gayet iyi mücadele etti, zaten ucuza alacağın adam
Savunma yapmayı çok seven bi oyuncu değil. İyi top dağıtır ileri atar seni ama geçiş savunması vs Sara gibi koşsun 50m geri gibi konuları yapacak bir oyuncu değil şahsi kanaatim. Bedavadan biraz fazla maliyeti var ise denenebilir ama çok sanmıyorum.

10 milyon verilen Jelert hiç denenmeden gözden çıkarıldı. Tamam belki gerçekten yetersizdir ama bu kadar para harcanmış bir oyuncu bu kadar hızlı gözden çıkarılmamalı oyuncak değil bu. 5 maç üst üste sağ bekte görelim olmuyorsa gönderirsin. Sağ beke kimse alınmamalı her devre sağ beke 10 milyon harcama lüksümüz yok.
Açıkçası onu ben de anlamadım Trabzon maçını da uçakta olduğum için tam izleyemedim ne oynadı bilmiyorum.

En azından Kiev maçına falan niye onunla başlamadık garip, Hatay da öyle. Bu kadar güvenmiyorsak zaten yani 5 dk bile tahammül yoksa gönderelim boşuna yer kaplamasın. Koca bir devre boşuna geçti.

Maestro topla münasebeti kalite yalnız savunma yapmıyor adam bilginiz olsun.
21 yaşında ki Angolalı Maestro, bu sezon ki performansını ancak Çaykur Rizespor’a attığı bu efsanevi gol ile özetleyebilirdi..
x üçüncü bölgede %88 isabetli pasın(%56’sı ileriye doğru)
x %57 ikili m.kazanma
x üçüncü bölgede presten en çok kapan orta saha oyuncularından biri maç başına (2)

IMG_7591.webp

Bugün rejenerasyon yapıp bir yani 11 çıkanlara 2 gün izin vermişiz.

Salı ve çarşamba idmanlarıyla çıkıcaz, son idmana taktik desen tek idman.

Umarım yeneriz Ajax’ı ne izinmiş ya, boşa kasıyoruz cidden.

Torreira, Sanchez, Baris ve Yunus. Bu dörtlüden gelecek sezon kac tanesini tutabiliriz? Ilk ikisinde sanki fiziksel gerileme baslamadan iyi teklifler geldiginde cikma vakti gelmis olabilir bu yazin. Ben Baris veya Yunus, belki ikiside yazin iyi teklifler geldigi an Avrupaya gitmeyi isteyebilir diye dünüyorum. Bakalim gelecek sezon burdan kac tanesini devam bizimle görürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt