Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 gün kalan maçın 2 gününde izinli olunmasını doğru bulmuyorum, kazanamadığın taktirde sana 2 maç daha yaptıracaksa özellikle.

Haftada tek maç oynayan kulüpler bile 1 gün izin yapıyor genelde.

Neyse göreceğiz 2 gün dinlenmelerinin işe yarayıp yaramayacağını.
Diyelim ki çok yoğun idman yapıldı Amsterdam'a gidildi kazanma ihtimalimiz mi artacak öyle olunca? Bana zihnen dinlenmiş bir takımın o maçta farklı şeyler göstermesi daha olası geliyor mesela. Bu kadar yorucu ve yıpratıcı top oynatan hocanın takımı ne kadar dinlenirse o kadar iyi. Takvim olarak zaten maç ritminin içindeyiz. Bir milli aradan çıksak ve sonrasındaki ilk lig maçından sonra uzun süreli izin verilse dediğin %100 doğru olurdu.

Biz bile kendi işlerimizde kafayı kaldıramadığımız süreçler uzayınca verim olarak düşeriz arada izinli günlerde bi toplarız kafayı.

sadece sag bek mi ariyoruz yahu

Fabrizio iti ''Only wants Gala''dan Galatasary yazmaya kadar düşmüş ha. Bir de Skiniar haberi girmiş sağlık testini geçti diye.

Diyelim ki çok yoğun idman yapıldı Amsterdam'a gidildi kazanma ihtimalimiz mi artacak öyle olunca? Bana zihnen dinlenmiş bir takımın o maçta farklı şeyler göstermesi daha olası geliyor mesela. Bu kadar yorucu ve yıpratıcı top oynatan hocanın takımı ne kadar dinlenirse o kadar iyi. Takvim olarak zaten maç ritminin içindeyiz. Bir milli aradan çıksak ve sonrasındaki ilk lig maçından sonra uzun süreli izin verilse dediğin %100 doğru olurdu.

Biz bile kendi işlerimizde kafayı kaldıramadığımız süreçler uzayınca verim olarak düşeriz arada izinli günlerde bi toplarız kafayı.
Önemli maçlar öncesi hala takımlar kampa bile girebiliyorlar, bu öyle sıradan bir maç değil zaten 1 hafta izinliydiler daha 20 gün öncesinde.

Maça konsantrasyon artabilir tüm odağı bu maç yaptığında, dün sonrası gidin izinlisiniz deyip salı akşamı geldiklerinde aynı etkinin olacağını düşünmüyorum.

Neyse takımın o günkü fiziksel ve mental durumundan anlarız iyi gelip gelmeyeceğini. Kararın etkisi olumlu olmazsa yaparlar iki maç daha, tam da Fener maçının olduğu takvimde.

transfer dönemi kapandigindan beri hic bir hazirlik yapilmadigi ortaya cikti. avrupa listesi bir kac gün sonra verilecek olmasina ragmen daha oyuncu getiremediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt