Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Adamların amacı farklı bence kanks yavFener Peters’ı istiyorsa, kimseye imza atma sene sonu 5 imza parası veririz falan diye bağlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamların amacı farklı bence kanks yavFener Peters’ı istiyorsa, kimseye imza atma sene sonu 5 imza parası veririz falan diye bağlar
mevzu nedirRomano anan ne kadar söylede parasını verelim
Diyelim ki çok yoğun idman yapıldı Amsterdam'a gidildi kazanma ihtimalimiz mi artacak öyle olunca? Bana zihnen dinlenmiş bir takımın o maçta farklı şeyler göstermesi daha olası geliyor mesela. Bu kadar yorucu ve yıpratıcı top oynatan hocanın takımı ne kadar dinlenirse o kadar iyi. Takvim olarak zaten maç ritminin içindeyiz. Bir milli aradan çıksak ve sonrasındaki ilk lig maçından sonra uzun süreli izin verilse dediğin %100 doğru olurdu.4 gün kalan maçın 2 gününde izinli olunmasını doğru bulmuyorum, kazanamadığın taktirde sana 2 maç daha yaptıracaksa özellikle.
Haftada tek maç oynayan kulüpler bile 1 gün izin yapıyor genelde.
Neyse göreceğiz 2 gün dinlenmelerinin işe yarayıp yaramayacağını.
mevzu nedir
Nelssonun 2 kati maliyetine daha kotu stoper alacagimizi biliyoruz dimi
İnşallah sağ bekle medyayı oyalayıp arka planda flaş isimlerle gorusuyoruzdursadece sag bek mi ariyoruz yahu
Önemli maçlar öncesi hala takımlar kampa bile girebiliyorlar, bu öyle sıradan bir maç değil zaten 1 hafta izinliydiler daha 20 gün öncesinde.Diyelim ki çok yoğun idman yapıldı Amsterdam'a gidildi kazanma ihtimalimiz mi artacak öyle olunca? Bana zihnen dinlenmiş bir takımın o maçta farklı şeyler göstermesi daha olası geliyor mesela. Bu kadar yorucu ve yıpratıcı top oynatan hocanın takımı ne kadar dinlenirse o kadar iyi. Takvim olarak zaten maç ritminin içindeyiz. Bir milli aradan çıksak ve sonrasındaki ilk lig maçından sonra uzun süreli izin verilse dediğin %100 doğru olurdu.
Biz bile kendi işlerimizde kafayı kaldıramadığımız süreçler uzayınca verim olarak düşeriz arada izinli günlerde bi toplarız kafayı.
walker peters de 3-5-2 beki. belli ki alamadilar.3-5-2 beki arıyor bizimkiler