Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya o degilde 1 sene once Arabistan'a transfer olup tekrar Fransa'ya donen Fofana icin Fransizlar sok olmustu, herifte fizik kondisyon kalmamis diye. Talisca 6-7 senedir Cin/Arabistan'da takiliyor onun fizik durumunu dusunun artik. Fener umarim cok maas verip oyle alir diye umuyorum.
İnş öyle olur aksi durumda katkı verirse işimiz yaş

Yine akşam pazarını( transferin son gününü) bekliyoruz. Haftaya pazar günü iki yeni transfer açıklanır. Menajerler iki adam çakacak bize.

Rashford u boklayanlar, açın Twitter timeline ı manu taraftarı nasıl ağlıyor, nasıl gönderirsiniz kadroya almazsınız diye

Yarın Liberya ve Hong Kong'da transfer dönemi kapanıyormuş oradan fırsatlar çıkabilir

Şu geyiği yapıyorlar da adam her maç 7.5 üzeri puanla oynuyor

Gerçi bu istatistikleri çok sallamıyorum bok gibi oynayan Sallai'yi bile yüksek çıkarabiliyor.
Ben onlari takmiyorum, gecen bir oyuncu vardi simdi ismini hatirlamiyorum ama herif hic dogru duzgun oynamadan her mac cok yuksek puan aliyordu. Orada zaten herif yuruyerek skor yapiyor bu da yeterli oluyor galiba.

Yönetime yakın muhabirlerin Gardi ile ne alıp veremediği var adamın bize bi Messi getirmediği kaldı 1 olumlu 1 olumsuz işi olsa bile çok büyük icraat en azından gidip Jelert'i o getirmedi getiren kimse hesap versin asıl hedefe koyulması gereken o transferde hangi menajerin olduğu.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray’ın Skriniar transferini sadece Gardi’ye bırakması yanlış. Galatasaray Kulübü’nü temsilen bir tek Gardi’nin masada olması hata. Icardi’yi Gardi getirdi diyorlar. Tek başına mı getirdi?

Ben onlari takmiyorum, gecen bir oyuncu vardi simdi ismini hatirlamiyorum ama herif hic dogru duzgun oynamadan her mac cok yuksek puan aliyordu. Orada zaten herif yuruyerek skor yapiyor bu da yeterli oluyor galiba.
yok yav dönüş sonrası rennes'in en iyi topçusu diyorlar

gerçi rennes o kadroyla bayağı sıçışa geçmiş orası da ayrı mevzu

bireysel bakarsan kötü adamları yok kadrolarında

Will Still, Lens-Angers maçı sonrası:

“Kevin Danso ayrılmak istemiyor, Kevin bizi sabote etmiyor. Antrenmanda sakatlandı. Top, bileğine çarptı ve bileği burkuldu, bu da dizine yük bindirdi.”

1737924503430.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt