Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.639
- 43.482
- 3.748
Son dakika
Rashford GS'mize hayırlı olsun
Via Azgın tirci
Via Azgın tirci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üsnüm ağzından bal damlıyorSağlam bir kaynaktan haber geldi ama paylassam mi bilemedim kolpaci durumuna düşmeyelim
Rashford osimhen ile birlikte tutulması imkansız olurRashford u boklayanlar, açın Twitter timeline ı manu taraftarı nasıl ağlıyor, nasıl gönderirsiniz kadroya almazsınız diye
Paylaş kolpa olsa daSağlam bir kaynaktan haber geldi ama paylassam mi bilemedim kolpaci durumuna düşmeyelim
Bizim maçta Tadic, Dzeko, El Nesyri, Talisca 4'lüsüyle umarım sahada olurlar.
Gardiye bu kadar sallayan herifler doğru haber verdiği yok neredeyse boş yapmasınlar.Herif walkerları karıştırdı ne boş herif bu ya midem bulanıyor.Yönetime yakın muhabirlerin Gardi ile ne alıp veremediği var adamın bize bi Messi getirmediği kaldı 1 olumlu 1 olumsuz işi olsa bile çok büyük icraat en azından gidip Jelert'i o getirmedi getiren kimse hesap versin asıl hedefe koyulması gereken o transferde hangi menajerin olduğu.
Ali Naci Küçük: "Galatasaray’ın Skriniar transferini sadece Gardi’ye bırakması yanlış. Galatasaray Kulübü’nü temsilen bir tek Gardi’nin masada olması hata. Icardi’yi Gardi getirdi diyorlar. Tek başına mı getirdi?
Durmaz bana küstü
Son dakika
Via Azgın tirci
O zamana tam kadro olursak unutamayacakları bir ders verecez geçen seneki gibi bir takım beklesinler karşılarındakini görünce kalan haftaları pas geçip yönetim istifa demeye tekrardan başlarlar.FM mantığı iyi isimleri alalım nasıl olsa oynarlar diye mi düşünüyorlar. Futbolcular insan, adaptasyonu, uyumu vs var. Üstüne üstlük bir takım oyunu, takımca bir şeyler oynaman gerek, FB de öyle ahım şahım bir oyun yok.
seneye futbolu bırakıyorum
Batuhan'in yaninda yorumculuk mi yapacaksin?seneye futbolu bırakıyorum
GüzelDurmaz bana küstü
hotel gerçek en azından
seneye futbolu bırakıyorum
ben yokum artıkBatuhan'in yaninda yorumculuk mi yapacaksin?