Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sınırsız paraları yok ancak yazın 100 milyon euro harcayacaklarını söylemiştim, üstüne 30-40 daha harcamaları normal çünkü bu bir itibar meselesi oldu onlar için, mevzu sadece fenerbahçe değil.

Şampiyon olamazlarsa gidecekler bu kesin gibi, olurlarsa da geçmiş olsun, üstüne koyup giderler. Şu an için tek şansımız Mou'nun ciddi manada boktan bir hoca olması
Bütün holdingi buraya akıtıyor herif. Tek sezonda 150m euro nereden geliyor

Abazalıktan yerinden duramayan bir orta saha lazım.

IMG_6932.webp

Adamlara hocaları dahil 150-200 m euro para harcattık:? Sene sonu ebelerinin damını görecekler yine;)
adil bir düzende koç bugün kessin mamalarını teeeee amatöre kadar düşerler. koç resmen olmasa bile o kulübün sahibidir. Bu gerizekalılar bunu bilmiyorlar. Gtü yiyen varsa koçla ters düşüp aday olsaya

Barca 3 milyon euro verebiliyor.

Rashford 18 milyon euro brüt maaş alıyor.

Ne kadar pay cut yapacağına bağlı, bana olası gelmedi.

Napoli'den de 65 milyon euro bonservis istediler ama kimse o parayı şu an vermez ona.

dursun baskanin durumu pek iyi degil heralde, coktan aramiza dönmeliydi, muhtemelen bu sene koltugu devreder.

Bütün holdingi buraya akıtıyor herif. Tek sezonda 150m euro nereden geliyor
Galatasaray'ın da Fenerin de 8-9 milyar geliri var, bonservisleri de peşin vermiyorlar, mevcut gelir seviyelerini çok küçümsüyorsunuz yazın biz de saçma sapan adamlara 50 milyon euro dağıttık, Zaha ve Icardi'nin maaş maliyetleri olmasa da daha da dağıtacaktık, Rabiot'a 3 sene 30 milyon euro önerdik daha ne olsun yani.

Bu hafta Ajax maçı sonrası Bankalar Birliği için 3-4 gün geri sayım bilgisi gelir sonra haftasonu maç. 1 hafta öyle geçer boşuna bekleriz

Barca 3 milyon euro verebiliyor.

Rashford 18 milyon euro brüt maaş alıyor.

Ne kadar pay cut yapacağına bağlı, bana olası gelmedi.

Napoli'den de 65 milyon euro bonservis istediler ama kimse o parayı şu an vermez ona.
Doğrudur, götünü atmayı taahhüt eden arkadaştan daha güvenilir geldiği için paylastim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt