Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashford ManUyu bile küçük gören vurdumduymaz bir tip gelse bile top oynamaya gelmez daha karakterli adamların peşinden koşmak lazım
O sırada Arabistan'dan Talisca'yı yıllık 10 milyona alan fb taraftarı

Happy Lets Go GIF by NHL

Çok yavaşız. Koca bir transfer döneminde tek transfer Ahmed Kutucu. Ağırdan devam etsin yönetim daha, stoper ve sağ bek hiç acil değil.

Bu ice denen mahlukat baya baya kerhane mahsulü bir herif.

Bunu günün birinde çok pis döverler zannediyor ki sonsuz akar böyle gidecek.
Ben de diyorum hep çok ama çok büyük bir onun bunun çocuğu.

MHY'den daha büyük bir onun bunun çocuğu kim diye sorsalar bunu gösteririm şüphesiz.

Rashford gelecekte katkısını tartışıyoruz olası.

O süratte olan oyuncu ligin içinden geçer kaale almadığı haliyle bile.

Ama ikna edebileceğimizi düşünmüyorum

Valla dediğim gibi süreç, kafasına göre ikna edemez Gardi kimseyi. İllaki bir plan sunulmalı oyuncuya.

Zaniolo, Icardi, Torreira ve Mertens süreçlerinin ana aktörü ET ama hepsinde Gardi de var.

Burada tek konu maliyet değil bazen maliyet de hep değil yani.
Evet işte o yüzden ana planda olmaması mümkün değil ikna kısmını yapan kişi o(dahil olduklarında)

Zaniye gsye git sezon sonu kaçarsın demese erden istediği kadar uğraşsın getiremezdi,osimhende aynı sezon sonu gidecektir

Bugün için de gardinin dahil olduğu transferlerde ahlatçıyla simitçinin bir görevi yok gardi ikna eder dursun mursun maliyetini onaylarsa oyuncu gelir,vasıfsızların bir etkisi ve dahli yok,menajerler birini ikna etsin de getirsin diye telefonun bi ucunda olumlu haber bekliyolardır hatta twitter taymını takip edip gündemde kimin olduğunu da ordan öğreniyolardır

Hermoso romaya gitmiş haberiniz var mı diyen muhabirlere sorun yok diyip dünyadan bir haber olan şahıslar bunlar

bu rashford gece gunduz yardim kampanyalarinda takilan efendi bir cocuk degil miydi bende boyle kalmis. simdi sorunlu adam imaji garip geliyor. bana tam tersi fazla gay geliyordu hatta su takimda biraz saga sola posta koymali gibisinden

Sorunlu oyuncu kontenjanımız varsa ben Felix’te kulllanırdım. İhtiyacımız olan bir oyuncu. Chelsea kiralık verir mi bilmiyorum ama iyi olurdu. Tabii ne kadar maaş alıyor bilmiyorum.

50 yıl transfer yapmasak onu aramayız. Hatipoğlu bile onun yanında campos gibi kalır
O kadar da değil yav. Herifin iyi kötü menajer çevresi var. Bir önceki dönem alınan adamları o paralara hatip bile alamaz diyeyim.

Kendisi dün gelmedi kulübe sonuçta.

Şu bir gerçek mevcut transfer komitesi kimseyi ikna edemiyor bu yaz döneminde de öyleydi şimdide değişen birşey yok. Erden'i eleştirenler oldu ama kendisi zaten konuşurken ne kadar ikna edici bir karaktere sahip olduğu bariz ortada herifle 5 saat röportaj yapabiliyorsun yorulmadan, bugünkü yönetimde öyle biri yok maalesef. Ya kendisi gizlice Wanda'yi İstanbul'a getirip sonra da Icardi'yle görüştü suan bunu becerebilecek bir yönetici yok işte bu kadar basit.

Şu bir gerçek mevcut transfer komitesi kimseyi ikna edemiyor bu yaz döneminde de öyleydi şimdide değişen birşey yok. Erden'i eleştirenler oldu ama kendisi zaten konuşurken ne kadar ikna edici bir karaktere sahip olduğu bariz ortada herifle 5 saat röportaj yapabiliyorsun yorulmadan, bugünkü yönetimde öyle biri yok maalesef. Ya kendisi gizlice Wanda'yi İstanbul'a getirip sonra da Icardi'yle görüştü suan bunu becerebilecek bir yönetici yok işte bu kadar basit.
erden timur tasavvuf fln anlatıyor hipnoz ediyor topcuları

adamlar şok oluyor imzayı atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt