Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.278
- 24.326
- 3.093
Rashford gelicek çorum deplasmanına gidecek ha vala şansa yaşıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değilmiş :/Inanamiyom, fake olmali bu
Terimdick yazdıktan sonra ben inandım adam ortaya götünü koydu herhalde yalan değildir.la nasıl gundem oldu rasford twitterda
kolpadan sıktık herşeye inanıyorsunuz
@.camia

Zaha ingiltere'nin kontra atak oynayan anadolu takımının yıldız oyuncusu, Rashford Manchester United gibi büyük bir kulübün oyuncusu. Arada dağlar kadar fark var elbetteRashford'ı premier ligin en formda oyuncusu olduğu dönemde mi alacaktık ? Kariyeri Zaha'nın çok önünde.
Bunlar bi bk beceremez, bosuna gaza gelmeAçıkçası Samiyen yazinca bende Gaza geldim
8 istiyorlarmış çok saçma sapan bir para değil miPeter yetişse bari Antep maçına yaw
galiba 19/20 sezonundan geriye kalan en sevdigim futbolcu. yetenegine gore cok zayif kariyeri oldu maalesef
Asensio ya RT atinca Rashford ne alaka bende onu anlamadım.Bu habere niye RT atma gereği duymuş ki
Oyuncunun hedef PL imiş. TR'ye gelmeyi düşünmüyormuş yazın PL yapmak istiyormuş. Takımı da 20 milyondan aşağı gelmeyin boşuna demiş.Malick Diouf u fb almaya calısıyormus
hemen girmeliyiz