- 12 Haziran 2015
- 36.282
- 31.958
- 2.693
Kavukçu acilen uzaklaştırılmalı oradan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene tek ayağı çukurda moruk bu dönemlerde erdene cenazesi varken bile sallamak için can atıyordu ağzından bu herif için bir kelam çıktı mı?Seçilmiş yönetimde değil atama.
Bunu yaklaşık 2 haftadır yazıyorumBizim kesinlikle transfer politikamız yok tamamen Avrupa da transfer dönemi kapanmasini bekliyoruz.
ee ne var bunda?
Yağız Sabuncuoğluna haber sızdıran adamın cincon diye tweet atması ve Fenerbahçelilerle haşır neşir olması beni rahatsız etti? Sizce normal mi?Sorun ne tam olarak burada? Zira geçmişte Acun ile problem yoktu. Terim'in falanda var hatta Survivor'a katılmışlığı var Fatih Terim'in.
Evt normalYağız Sabuncuoğluna haber sızdıran adamın cincon diye tweet atması ve Fenerbahçelilerle haşır neşir olması beni rahatsız etti? Sizce normal mi?
Sağ bek alınması durumunda geçen maç olduğu gibi Kaan'ı merkeze ekleyeceğiz hemen, böyle olunca sezon sonuna kadar götürebilir ya orası.Hadi başımızdaki yönetici müsveddelerinin beceriksizliğinu biliyoruz bu bu yeni bir şey değil ve bu yüzden de pek bir beklentimiz yok.
Ama Okan hocanın ısrarla orta saha istememesi asıl korkunç olan durum bence.
Yok çıkmadı son Divan'da falan da yoktu hatta. O adamın derdi Erden Timur'da bence başkaydı. Onun dışında bu isimleri Erden Timur ile bir görmemek lazım tabi Erden Timur hem daha yetkili hem de atama dense bile bu yönetimin seçilmesinde baş aktör olmuş ve aslında YK'da da 2. adam gibiydi. Aralarında siklet farkı var.Geçen sene tek ayağı çukurda moruk bu dönemlerde erdene cenazesi varken bile sallamak için can atıyordu ağzından bu herif için bir kelam çıktı mı?
Biz içimizdeki irinlerden önce kurtulmamız lazım.
Ben diyorum ki Okan hoca bunlar zaten istesem ikiyi zor alırlar orta saha vs dersem hiç biri gelmez.Hadi başımızdaki yönetici müsveddelerinin beceriksizliğinu biliyoruz bu bu yeni bir şey değil ve bu yüzden de pek bir beklentimiz yok.
Ama Okan hocanın ısrarla orta saha istememesi asıl korkunç olan durum bence.