Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar oster ve becao'nun lisansı askıya alıp 14 yabancıyla devam ediyor. Bizde Icardi ile ilgili bir gelişme olmadığı gibi daha yusuf demir, jelert, ziyech ve nelsson gibi forma giymeyen adamların alayı duruyor. Göz göre göre şampiyonluğu veriyoruz! Acil transfer yapılmalı, kontenjan işgali son bulmalı
Yusuf acil kiralık
Ziyech fesih
İcadi sözleşme dondurma acil hemen bugun

Gecmişinden kaçamazsın feramuz

Bunu yaklaşık 2 haftadır yazıyorum
Benim bildigim bir liste olur o doğrultuda şartlar zorlanır ha oyuncu Avrupa transfer dönemi bitinceye kadar daha iyi bir teklif gelmezse size gelirim derse o ayrı Türkiye ye getirmek kolay değil ancak ben bu duruma inanmak istemiyordum ama net bir planımız yok.

Eğer Okan hoca gerçekten orta saha için adam istemiyorsa, bizim gördüklerimizi göremiyor demektir. Ne dEmirbay ne de Kaan'la sezon sonu gelmez.

Adımı Ahmet Rashford olarak değiştirir misiniz???

Bu arada Sami Yen Haber'in hakkını vermek lazım açık ara Tier 1 nasıl olunur vura vura gösterdi.

Neyin hakkı tam olarak. Transfer konusunda zincirleme sallayan bir hesap. Globaldeki yüksek tier gazeteciler haber girmeden etkileşim aşkına boş dedikodularla top çevirir dururlar anca.

Yağız Sabuncuoğluna haber sızdıran adamın cincon diye tweet atması ve Fenerbahçelilerle haşır neşir olması beni rahatsız etti? Sizce normal mi?
O kelimeyi dalga geçmek için yazmış olsa tamam attığı tarih Süper Final'de şampiyon olduğumuz tarih o yüzden dalga geçmekten çok bir gönderme yapmaya çalışıp beçerememiş gibi. 2012'de Acun vb. ile fotoya gelince daha 2-3 sene önceye Fatih Terim Survivor'a katılıyordu. Attığı tarihte bir problem yoktu ki. O yüzden saçma yani yaptığın şey ki gerek de yok. Yağız denen adama PR için Dybala haberini vermesi zaten yeterli eleştirilmesi için.

samiyen forumu okuyup gitmiş rt atmış sacma sapan bişeye

hatipin adamı mı diyelim simdi samiyene?

adamın dükkanına acun mesut özil

cennet mahallesi ferhat gelmiş

twit 12 sene önce paylasmasının mahsuru nedir?

Başkanın rahatsızlığı buzları eritecek ve ET geri dönecek gibi bir his var içimde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt