- 26 Ocak 2021
- 41.242
- 40.477
- 3.078
Kim diyor
Boey ile beraber resmini görup kaderinden kacamazsin demis ya boey de bayernde o yuzden dedimSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim diyor
Boey ile beraber resmini görup kaderinden kacamazsin demis ya boey de bayernde o yuzden dedimRT yi geri cekmişsamiyen forumu okuyup gitmiş rt atmış sacma sapan bişeye
hatipin adamı mı diyelim simdi samiyene?
adamın dükkanına acun mesut özil
cennet mahallesi ferhat gelmiş
twit 12 sene önce paylasmasının mahsuru nedir?
Ben 1 tane bile güvenilir Türk transfer habercisi / influencer'ı yok diyorum. Malum şahıs ise Survivor prensinin aparatı olduğundan kendi haberciliğiyle değil Survivor prensinin kurduğu mekanizma içinde çalıştığı için tüm bilgiler önüne geliyordur. Onu hiç saymıyorum o yüzden.Sami Yen Haber sallıyor diyorsun yani
Yok ya kaderi biz oluyoruz.Boey ile beraber resmini görup kaderinden kacamazsin demis ya boey de bayernde o yuzden dedim
Samiyen rt’ledi az önce, bu herif forumdan biri degilse ismim kuzu degil

Oyuncular, hoca, yönetimden vs foruma giren okuyan var midir ona göre postlarimi sekilendircemGSC forum herkesin arzu ettiği seksi bir forum
Kaşarlı simit satan heriften transfer bekliyoruz.
Simit dedigin sade olurKaşarlı simit satan heriften transfer bekliyoruz.
Tahinli pideye bandıra bandıra yersin. Yanına çay offf misSimit dedigin sade olur