- 12 Haziran 2015
- 36.274
- 31.955
- 2.693
Bu saatte futbolmu konuşulur
Manisa'da da İzmir gibi genelde Gevrek denir, yanına da tulum peyniri ve bir bardak çay. Cidden keyifli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu saatte futbolmu konuşulur
Manisa'da da İzmir gibi genelde Gevrek denir, yanına da tulum peyniri ve bir bardak çay. Cidden keyifli
Rashford geldi de kontejan sorun yusufu eyube kiralarsin dert ettigin seye bakRashford konusu ile gereksiz beklentiye girmeyelim daha sağ bek alamıyorlar ki onu geçtim daha kontenjan boşaltacak yabancı satışı yapmadık
Manisa'da bir ara bi çete vardı gömü bulduk bozdurmamiz lazım onlardan varmı yine?sjdsjd
ilginc duruyorBen alman simitciyim
Ekli dosyayı görüntüle 276633
Spil dağı güzel bir doğa harikası da, bu tür denemelerde olmuyor değil sjsj şu sıralar durgun ama sanırım bu tür haberler pek yokManisa'da bir ara bi çete vardı gömü bulduk bozdurmamiz lazım onlardan varmı yine?
Belli ki ona karşı bir nefretin var yoksa bile bile şu cümleyi kurmazdın yani art niyet var.Ben 1 tane bile güvenilir Türk transfer habercisi / influencer'ı yok diyorum.
Söyledik ahb
GSC herkesin arzu ettiği seksi bir forum
Iki yüzlüler işteşuan kavukcunun o postuna küfür yagdırıyor taraftar.
adam kişisel olarak arkadaşlık yapmamış sadece işletmesine gelenleri paylaşmış
ne oldu iyi mi yaptın şimdi?
bende foto koyayım o zaman bak bu foto bizzat okan burugun yakın dostu acun ılıcalı
![]()
bak bu foto fatih terimin dostu acun ılıcalı
öyle kutu acmalı falan yayın yapmışlardı
![]()
İsotçuya bak hele