Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nedir ulan ?

1737938081622.webp

Sizce Fener bizim maça kaybetmek için beraberlik iyi diyerek mi çıkar yoksa bütün riskleri alıp kazanmaya mı çıkar ?.

-Kendi tahminim: Kaybetmemeye çıkacakları yönünde
Duruma bagli bence kac puan fark olduguna fark 4 filan olursa risk almazlar ama 6 veya 8 olursa yenmeye cikarlar

Michele Alves ismi dolanıyor

kimdir necidir

Morinho'nun hücum sistemiyle oynattıgını hatırlamıyorum.Yine aynı defansif taktikle çıkar.Ön 4 tarafı bayağı ağır oldu ön alan baskısıda yapamaz.
Derbilerin atmosferi çok farklı olur. Bizim takımın bunun bilincinde olması lazım. Geçen sene 1 puan lazımken neler oldu. O gün herkes elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Umarım takımın formu o zamana kadar yükselir. Puan farkı azalırsa kazanmak için çıkarlar biz de kazanmak için çıkarız. Bir an bile rehavete yer olmaması lazım.

Yav arkadaş bu adamlarla bir de 120 gün sürecek yaz transfer sezonu var önümüzde. Asıl işkence o zaman..Allah yardımcımız olsun

FENERLİ KARAKTERSİZLER NE ARIYOR YÖNETİMDE! Lan dursun lan dursun

Günaydın
Abdullah Kavukcu denen adam kovuldu mu

FEnerbahçe Terör Örgütü her yere adam sokuyor son senelerde zaten. Transfer yapmamızı engelleyen sözde Galatasaraylı yöneticilerin olduğu ortada. Transfer bitmeden isimleri şikecilerin sabun amigosuna üfleyen herifin hemen uzaklaştırmalılar kulüpten.

Hayırlı Haftalar Renktaşlar,
Yine onlarca transferin bittiği,
Dolu Yıldızların Geldiği Bir Hafta Olacağından Şüphem Yok.
Hayaller Rashford Gerçekler Ahmed Kutucu :)
Gün geçtikçe umudum tükeniyor.
Daha öncede yazdım bence UEFA daki durum bekleniyor.
Kiev maçı bekleniyordu kazanmış olsaydık ilk 8 garantiye yakın olacaktı olmadı.
şimdi ajax maçını bekliyorlar kazanıp kaybetmeye göre transfer yapacaklar
Ligi düşünen zaten çoktan tranferleri yapmıştı.
Sağbek yok, Kanat ve Ortasaha takviyesi şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt