Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en az 3 tane kaliteli adam getirip sallai ve ahmed'i avrupa listesine yazmayacaksin aslinda ama öyle bir sey olmayacagini hepimiz biliyoruz.

kepazelikten baska bir sey degil bize yasattiklari. transfer dönemi 14 gün önce acilmasina ragmen sadece eyüp'ten 1 oyuncu alabildiler.

2 haftada 1 oyuncu alabilen beceriksiz yöneticilerle devam etmek sampiyonlugu teslim etmek icin birebir (!)

Erden varken başarı da başarısızlıkta ona yükleniyordu şimdi sorumlu kim belli değil Cenk giderken Hatip niye işin içinden sıyrılıyor mesela.

İki sene önce erdem timur değilde bunlar gelseymiş bitermişiz. Allah korumuş

Sildillia, Garro, İsmael Kone, Ahmetcan Kaplan al bu 4'lüyü çok iyi şekilde geçirmiş olursun transfer dönemini. Hepsi de alınabilecek oyuncular bazıları zorunlu satın alma ile bazısını kiralık+ opsiyon ile diğerini de direk bonservis ile alırsın. Ama bunu akıl edecek Sportif Direktörün olmazsa ne yapacağını bilemeden kurtlar(menajerler) sofrasında kalırsın.

Kim bu oyuncular ? Hepsi direkt ilk 11 oynar mı ?

olum bu herifler puan farkı aynı ama bi göztepe küfür kıyamet ile gene koyun moda girip İNANILAMZ umutlanmışlar. hem de nasıl anlatamam yani

kim ne dese Siz şöylesiniz böylesiniz diye çoğul ekli sviri dilli olmuşlar 10 gün önce pısmış halde eleştirirken.

elimizde şu ortamın oluşmasında biz katkıda bulunduk ya ona yanıyorum.

şaşırmayalım mamalı yabancı hakem derbi yönetirse bu arada - şimide onu forse edecekler. bilidğin cheat-code girip takılma hedefleri.

taaam da bu yüzden Tff mhk hepsini yerden yere vur - ama bunlara laf yetiştirmek için zerre uğraşma, o emeği o vakti yapman gerekenlere ver diyorum yönetime. ama nerdeeeee

başkan taburcu oldu etti eyv - 2 güne BB açıklamasıydı çıt yok - transfer kimseden çıt yok...

yönetim içinde bazı isimler düşmeli acilen - disiplin olmalı birazcıkta.

olum bu herifler puan farkı aynı ama bi göztepe küfür kıyamet ile gene koyun moda girip İNANILAMZ umutlanmışlar. hem de nasıl anlatamam yani

kim ne dese Siz şöylesiniz böylesiniz diye çoğul ekli sviri dilli olmuşlar 10 gün önce pısmış halde eleştirirken.

elimizde şu ortamın oluşmasında biz katkıda bulunduk ya ona yanıyorum.

2 maça bakar +1 transfere bakar.

Ajax-Galatasaray (MS-2-Son 16 turu/İlk 8 sıra)
G.Antep-Galatasaray (MS-2- Osimhen 2-3 gollü)

Bu şekilde iki maç ve arasında J.David/Rashford vs ayarında bir transfer gelirse susarlar.

Aksi durumda kafa açmaya devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt