Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu joao felix harbi neden gittiği hiç bir yerde oynamıyor ? ciddi soru he merak eidyorum.

baya süperstar kumaşı varmış gibi lanse ediliyordu , atıp attırıyorduda

Ok Malum takım şu oyuncuya 15 milyon vermiş, yok şuna 20 milyon verecekmiş. Yav adamlar verecekler... Vermeye mecburlar. Ne olursa olsun şampiyon olmak için saha içi saha dışı tüm güçlerini kullanacaklar. Fakat kıllarına birle dha kazımak lazım Galatasaray taraftar ve takımı ile birlikte bir bütün olursa "İT ürür, kervan yürür" misali.... Kazıya kazıya, kanırta kanırta ŞAMPİYONLAR GALATASARAY yazacağız.
bravo ağabey

Bunların Avrupa'dan herhangi bi adamı bile getirebilecekleri şüpheli

hep böyle zamanlarda kendimi şunu soruyorum

şu an yönetimde kim ne yapıyor mesela

pasta mi yiyorlar
hal hatır genel muhabbet mi
kim ne görüşme yapıyor bilmemnee

düşünüyorum yani transfer görüşmesi olayını ...arasın sorarsın edersin ne kadar uzun sürebilir diye...
çok ilginç ya valla epey ilginç

Scout ekibi bilmem ne hepsi hikaye menajerler elinde hangi listeyle gelir ve yıllık 2,5 milyon euroyu kime verirsek onunla imzalarız ...

Ligden bihaber bi yabancıyı getirip sosyal medya ve forumları okutsan 6 puan önde olanı fb sanır geride olanı da biz hadi fbliler bilerek yapıyor da bize ne oluyor gerçekten ilginç ipler bizim elimizde biz kazandığımız sürece onlar isterse talisca rashford hepsini alsın önemli olan bizim ne yapacağımız yeter ki yönetim gerekli 3 takviyesi yapsın alır yürürüz şu üç maçlık kötü halimizle bile kaç pozisyon bulduk neler yaptık takviyelerle tutulması çok güç takım oluruz ligde

Ligden bihaber bi yabancıyı getirip sosyal medya ve forumları okutsan 6 puan önde olanı fb sanır geride olanı da biz hadi fbliler bilerek yapıyor da bize ne oluyor gerçekten ilginç ipler bizim elimizde biz kazandığımız sürece onlar isterse talisca rashford hepsini alsın önemli olan bizim ne yapacağımız yeter ki yönetim gerekli 3 takviyesi yapsın alır yürürüz şu üç maçlık kötü halimizle bile kaç pozisyon bulduk neler yaptık takviyelerle tutulması çok güç takım oluruz ligde
daha dur skriniar transferi açıklandığında videodaki 5 iqlu laf sokmalardan sonra şampiyonluk kesin gitti diyecekler :asd:

gs taraftarı papatya olmuş

Ya içerden dışarıya haber akışı kesildi ya da çok büyük bir skandal geliyor, şu habersizliğin başka açıklaması yok daha doğrusu ciddiye binen bir oyuncunun ismi piyasada yok, 10 gün falan Skriniar ile idare ettik şimdi o da yok.

-Man Utd, Nkunku transferini bitirmek istiyor.
-Neymar, Santos'a geri dondu.
-Talisca, Istanbul'a geliyor bu aksam.
-Rashford, Turkiye'ye sicak bakmiyor.

son gelen bilgiler boyle.

Ajax ve antep maçlarında(inşallah olmaz) yaşanacak puan kaybında ne yönetim kalır ne hoca

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz burada transfer diye yırtınırken okan efendi 13 kişiylemi oynucaz diyordu şimdi çok tutuşmuş gördüm kendilerini

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt