Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1737983195132.webp

Yarın yönetim ve Sportif AŞ toplantısı var sanırım. Yarın yine haberler uçuşur diye tahmin ediyorum. Transferi profesyonellere bırakmadığımız müddetçe bu rezillikleri yaşamaya devam edeceğiz. Yönetici kalitesi vb. de düşüyor yıldan yıla. Kulübe üye alımını tamamen açmak olmazda bir şekilde biraz da ha açmak lazım insan kaynağını arttırmak için. Özbek'i de hastaneye yattığından beri göremedik. En son taburcu oldu haberi oldu Nevzat'ın ama açıklamalarda falan hiç görmedik durumu nasıl acaba? Dönemini tamamlayacak mı yoksa sezon sonu sağlık sorunu nedeniyle seçim kararı mı alacak?

Klüp batar bu zihniyetle.İstersen 50m euroya satış yap 100 harcarsın yine -desin.Bizim bir yetkimiz yok o yüzden çok bağlanmayın bence klübe.

Blas
Kroupi/Jonathan David
Lemina
Assignon/Catcua

@Ibrahim @Abdullah

O İngiliz Köhn'den daha fazla olur gelirse Assignon.

Geçen sene son anda yatmasaydı şu an 20 Milyon Euro vermemiştik.

Assignon (Kiralık + 7.500.000 Euro-opsiyon zorunlu)
Jonathan David (14.000.000 Euro + %10 Kar Payı)

Bir de kiralık stoper bulsunlar Nelsson gidiyorsa ben fitim.

Ama orta saha da gelirse ballı börek olur.

Umudum ise yok.

Metin Korkmaz ne alaka onu anlamadım Murat Sancakla araları bozulup istifa edip gitmişti bu açıklamaları hangi sıfatla yapıyor?

Edit
Murat Sancak: Metin Korkmaz’a yetki verdik oyuncuları satacak gelen paralarla transfer tahtasını açıp bonservissiz futbolcu alacağız. Derdi belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt