Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kroupi ligue 1de de baya oynadı gecen sene reşit bile olmamasına rağmen üstüne Fransız falan mikautadzenin 2-3 katıdır potansiyel olarak da o çıkış olarak yaş farkları da mika 21 yaşında falan anca ligue2de oynamıştı.Ilekhena ve tchouameni de zamanında fazla oynamayıp 20ye falan gitmişlerdi monacoya , büyük ihtimalle zaten sene sonu falan 20+ya monaco yapar
Suan icin 15+5 bonuslar eklersen rahat alinabilir gibi duruyor , oyuncu ikna olur olmaz o ayri bir durum. Sezon sonunda ayrica 1 sene sozlesmesi kaliyor. Lorient'in eli bu konuda guclu degil eger sozlesmesini uzatmazlarsa.

whahahahahahahaa

cengiz under > tjk

ahaahahahah

g0zcwod.jpg

Ön alan baskısını hiç beceremezken son zamanlarda bir de talisca gelseydi de rakip bizim merkezi dele dele bir hal olsaydı.Pasama top gelecek onu boş olacak da hiç kimseyle ikili mücadeleye girmeden bomboş sut atacak.Onune top atsan gidemez , yanındakine pas at desen onu bile tutturamaz anca hava toplarinda zayıf stoper gelsin de kafa vursun onu boş olsun da şut atsın bomboş adam.Yarim sezon 1m maliyetle bile bize gelse bu takıma düşman olurdum artık anasını satayım son raddeye gelirdim artık

Menajerlerin kucağına düştük. Ulan Dursun ve yönetimi siz akıllanmazsınız yav.

Bizim yönetim beceriksiz. Fb yönetimi de salak böyle devam ederse 2-3 seneye Göztepe şampiyonluğu görürüz. Fb'nin devre aldığı Talisca, Diego Carlos, Skriniar(denildiği gibi sezon sonu zorunlu satın alma ise) bir de sezon sonu bonservisi alınacak Amrabat var bu 4'lünün toplam maliyeti 100-150 milyon euro ki hiç birini sonradan satamazsın ve her sene daha da fiziken düşecek bu isimler. Bunlar yerine daha akıllı işler yapsalar bu paralara ambargo bile koyabilirlerdi. İki tarafın yönetimi de birbirinin şansı resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt