- 3 Temmuz 2012
- 139.069
- 87.643
- 5.338
cöptü iyi olduDisasi saglik kontrolleri icin Aston Villa'ya gitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cöptü iyi olduDisasi saglik kontrolleri icin Aston Villa'ya gitti.
gözlerimi kapatınca ajax'a yenilip antep'te berabere kalarak taraftarı delirten bir gs takımı görüyorum
Okan Buruk önce kendini kurtarsın
Yapmayı denediğimiz hiç bir transfer kolay değil zaten, şu olay irrite ediyor beni. Kolay olması vs değil beceriksizlik bunun adı.
Akşama isyan zamanı Uğur'u çok tutmasam da böyle konularda iyi.
Getirmek burada önemli olan ve yöneticilik başarısı oluyor zaten. Transfer yapmak için transfer yapılacaksa hiç yapılmasın daha iyi. Diego Carlos bize yazıldığında mesela sakatlık sonrası iyi durumda olmadığını yazdım. Skriniar için bize gelirken bile 6 atlık 3-3.5'tan fazla verilmemesi gerektiğini yazmıştım. Mesela Vince Osuji- Brugge'a 3 milyona transfer oldu bunu biz deneyebilmeliydik en basitinden. Daha tam olarak piyasa yapmamış isimlere gidip getirebilirsin. Bir menajer piyasası var menajerler aynı oyuncuları büyük takımların hepsine öneriyor yüksek parayı veren alıyor gibi bir ortam var şu an.mantıklı olan o şekil de.. bunlar gelmiyor gelirse de çok yüksek maaş istiyor. tutmadığı zamanda yine elden çıkaramıyorsun parayı toptan istiyor.. Diego Carlos, Skriniar, Talisca 3'lüsüne 100 milyon maliyete girmek akıllı transfer mi? değil.. olmamasının sebeplerini de araştırmak lazım.. 1 tane potansiyelli orta üstü kalibreli bir genci getirebiliyor musun? ortalaması en az 15 üstü zaten o da yetmiyor tercih etmiyor haklı olarak adam..
eksik kadronun sebebi bizzat kendisidirhocayla ilgili eleştirilere katılırım fakat 30 küsür maçtır eksik kadroya rağmen namağlup devam eden hocanın kendisi kurtaracak bir durumda olduğunu düşünmüyorum.
Madridi sal artıkGalatasaray ve R.Madrid haric herkes transfer yapiyor galiba.
aynen dostum
engelle beni
Yapay zeka ile yapılmış dursun Özbek gibi duruyor. Talisca'ya benzemiyor.
bitiyor işteOkan hoca neye göre sürekli bitmek üzere transfer diyip duruyor? Ya böyle konuşma da hiç konuşma konu hakkında. En son böyle söylemden sonra Skriniar Fb yaptı mesela biz kaldık öyle. Şimdi de Antep maçına kadar. Kesin yaparız transfer kesin.