- 3 Temmuz 2012
- 139.043
- 87.630
- 5.338
şu aşamada tagı dogru bulmuyorum!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana tagıyımşu aşamada tagı dogru bulmuyorum!
Ahmet cikmasa mehmet çıkar piyasaya. 2 sene haber almazsin 10 sene haber alacağın biri cikar. Yanarli dönerli adamlarla işimiz olmamaliÇıksın çıkmasın ne kadar pislikleri varsa ortaya çıkarıyorlar. Bizimkiler napıyo ? Haberimiz olcak mı ? Uyumuya devam diyorsanız yüklenin
Her önerilen oyuncu anında medyada, ömrümde ilk defa böyle bişey görüyorum.Şu an durum öyledir ama, oyuncu aradığımız biliniyor, elden çıkarmak istediklerini önerecekler
Ya sen niye sürekli itidal çağrısı yapan sağ parti lideri gibi beyanatlar veriyon recebşu aşamada tagı dogru bulmuyorum!
2 sert maç fazla oynama riski olduğu için oyuncular bu maça full asılırlar. Moral falan dinlemezler
Ben geç kalındı diyorum. 1 değil 2 değil 3 değil.şu aşamada tagı dogru bulmuyorum!
yönetimi baskı altına almak menajerlere yararYa sen niye sürekli itidal çağrısı yapan sağ parti lideri gibi beyanatlar veriyon receb
Sallai kadar şanslı olsak keşke biz kanks yavpanik transferi ve avrupaya yetiştirilemeyen transfer loading
Erden Timur.Beyler ben ara transferde değilim. Asıl kritik dönem sene başı. İcardi nasıl dönecek belli değil Muslera Mertens yolcu. Bu adamlarla bu açıklar nasıl kapatılacak.
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
3üde cok büyük katkı veriyor ya yerlerini doldurmak zor olur dogruBeyler ben ara transferde değilim. Asıl kritik dönem sene başı. İcardi nasıl dönecek belli değil Muslera Mertens yolcu. Bu adamlarla bu açıklar nasıl kapatılacak.
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
Sallai kadar şanslı olsak keşke biz kanks yav