- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Naci ve murat ayni ip’den mi giriyorlar kontrol edilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İp üzerinden sana mıNaci ve murat ayni ip’den mi giriyorlar kontrol edilmeli
Böyle bir hayatAga saniyesinde nasıl atıyorsunuz
Bu nasıl bir hayat
İp üzerinden sana mı![]()
Gelmesini isteriz ama Barcelona almazsaresford gelirmi durmazz
karakullukcu yayini icin heyecan basti beni
Gelmesini isteriz ama Barcelona almazsa![]()
Bunların kaç tane yabancı oyuncu alma hakkı varYali cocugu, Fatiye inadina kiralayip comak sokar mi ne dersin
Orta sahaya mevkisi için Maestro'yu alsak ben fitim. Hem 6 numarayı hem 8 numarayı yedekler. Bence 6 yı Toreira'dan hemen alır.
Maestro'yu küçümseyen varsa eğer Mastro'nun, aşk acısı çeken mevcut Toreira'dan fersah fersah önde olduğunu söyleyeyim. Kene gibi yapışır, faulsüz top alır ve topu da formda Toreira'dan bile daha etkili dağıtır. Bizim maçta da fener maçında da tek başına orta sahayı aldı bu adam.
Ara transferde bizim işbilmezler bundan iyisini bulamazlar. Yaş 21, bonservisi 3,5 - 4 milyon Euro'ya biter. Kulübü 5 istiyor, 3 verilmiş satmamışlar. PL den bile takip eden takımlar mevcut.
bunlardan transfer bekliyoruz
ip mi ne ipi ulaNaci ve murat ayni ip’den mi giriyorlar kontrol edilmeli
Evet. Efsanedir, imparatordur ama maalesef evet.Eyyy Fatih Terim. Fenerden bile sameti falan aldın ama bizim için bu transfer döneminde de yine yaralı parmağa işemedin. Bu Galatasaraylılık sadece profesyonel çalışanken mi aklına gelir be senin ?
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi