Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kap açıklamasında yazan neyse odur denildi ve benzer durumda Zaha konusunda bana 1 hafta myc verildi. @Samet Nalbant konuyu iyi biliyor.

Resmi belgede 2,850 milyon Euro yazıyor. Bu mevzulara asla takılmam ama vakti zamanında birebir aynı olayı ben yaşadım.

Link verdik ya
Samet ne alaka
Samet ismini ortaya atarak Samete duyulan antipati neticesinde beni mıhlatmak mı istion Azizimmm

Ekli dosyalar

• 20230823_001622.gif
    20230823_001622.gif
    1,5 MB · Görüntüleme: 15
O dediğin siteye göre biz Sallai'ye 4 milyon eurodan fazla maaş veriyomuşuz :D 1 kere de yönetime bu kadar inanmayın.Dün Burak Elmas Konu'suna baktım onda da böyle yorumların var.Yine yanılabilirsin.Yönetimi ve teknik ekibi eleştirince daha az Galatasaraylı olunmuyo uav :D
Yönetime inanma olayı değil ki Sallai'nin 750 bin euro aldığını o zaman başka bir yerde görmüştüm zaten mesajımda yönetimi koruyan bir şey de yok Sallai'yeverilmesi gereken maaş 1.3 maks 1.5 olmalıydı diye belirtmişim bu yönetim koruma değil aksine eleştiri oluyor zaten. Orada Kerem Övet'in verdiği bilgilerin genelde doğru olmadığını belirtmek istedim.

Birde bu çıktı uzun 6 :) bu takım 10 sene filan suat kaya ile avrupaya meydan okuyordu geçiniz şunları

Yaw savunmalar Osimhen ile meşgul iken Rashford çok ekmek yer. Millet iyice azıttı. Mbappe gelse kulp bulacaklar

Hepsini de onu yapacak vizyon yok

Şu ekip nasıl

Başkan-aysal
2.başkan-erden
Td-zidan
Futbol direktörü-ben
Kahpelerle mücadele için basın sözcüsü-fatih altaylı

aysalin oldugu yerde erden ayak basmaz

realist senaryo su olur

baskan - erden
2 baskan - erdenin sectigi
td - Arda
futbol direkektoru - italyan bir sportif adam - Gardiyle bagli

bu olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt