Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal transferlerde Erden'e paye verildiğine gördüğü an Erden'in altını oymaya başlar. Erden'in bu kadar ön plana çıkmasının sebebi Dursun gibi düşük bir profil başkanla çalışması. Erden Eşref'le çalışsaydı da bu kadar ön plana çıkamazdı mesela.

Ünal'ın çalışacağı tipler ya Bülent Tulun, Cenk Ergün gibi başkanlık için iddaası olmayacak biri veya liseli düz üyeler.

İlgiyi desteği sever de sadece bana gösterilsin kişisi değil bence

Bakambu oyuna girdiğinde hep koşup mücadele etti çalıştı. Icardi ayakta duramıyorken bile Okan ısrarla oynatmadı.
Okan’ın yanlışı çok da, ama bu adam üzerinden vurmayın, çünkü Bakambu bacağını yutmuştu bizde, nerde koşup mücadele ediyordu. Vay anası bu düşüncede olan Galatasaraylı da varmış ya.

Walker mı ne o iyi bir elemana benziyodu onu da almayı beceremedik herhalde

Sara baya ensesine vur lokmasını al bir tipe benziyor. yoksa onu da alamazdı bunlar

Yönetim istifa tagı bekleyenler patladı

ali koçun ekmegine yag sürmek isteyenler patladı

kaos olurda yönetim degişikligi sampiyonlugu direk vermek demektir!!

#TransferlerleBirlikteZafere
GiQdg8aWcAAw4-6

Bir iddia sonucu talihsiz şekilde mapusa düzen kuzenimi çıkarabilir misin özledik @Murat Kara 😥

O iddiadan Samet’in çıkmasına hala gülüyorum da olmaz onlar da kabul etmez zaten, söz vermişler o kadar.

Bir daha öyle iddiaya girene direkt saplıcam zaten.

Transfer icin tepki verilmeli evet

Ama oyunculara teknik heyete tepki verenler sikinti

Ligde yarisi önde götürüyoruz ama sanki gerideymisiz gibi fenerli köpeklerin algi oyunlarina inanan taraftarimiz var sosyal medya da

Elestiri kültürü falan gecin bunlari zarar vermeye calisanlar var

Bu takim üc sezondur yarisi önde götürüyor ama hala önde götürmenin stresini yönetemiyorsaniz biraz kendiniz de arayin yanlisi

Hala komplo teorileri yapiyorsunuz biraz sakin olun

Bu takim önde ve sampiyon olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt