Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten Albayrak'ı aratacak bir transfer beceriksizliğini hayal bile edemezken, kat kat fazlasını becerdikleri için mevcut yönetime sevgilerimi iletiyorum. Gerçekten bu kadar başarısız istesen olamazsın. Bu sebeple Kavukçu ile ilgili çıkan haberlere inanasım geliyor.

Samet senin arada yorumlarına denk geliyorum. Aslında enerjini kendine kanalize etsen çok yeteneklisin fakat enerjin maalesef üçüncül tekil şahıslarla ilgili obsesyonlarınla heba oluyor. Bir abin olarak bu kısımlara çalışabilirsen harika bir geleceğin seni beklediğini düşünüyorum. Ha bu arada yaşını bilmememe rağmen bir abin olarak dedim, yorumların benim için yeterli bir referans teşkil ediyor.
Sağol ağabey ama bana rahatça konuşup keramettine gelince kelimelerini seçmen dikkatimden kaçmadı

Bugün yönetimden bazı kişilerin eski twit ya da fotoğraflı paylaşımlarından sonra resmin bütününe yeniden baktığımda bu işin doğal bir akış içerisinde olmadığını düşünmeye başladım.

Erden Timur Gs menfaatini önceliklendiren, idealist ve aşırı fedakar bir adamdı. Şu sıralar içeride ki kapışma bana Gs menfaati gibi gelmemeye başladı.

Ben de gidişattan rahatsızım. Başı kesik tavuk gibiyiz. Genellikle kaos bize yarar ama otoyol varken neden patika ?
Dursun Özbek GS lisesinde okudu diye 2010 sonrasında GSli olduğunu hatırlayan bir adam, Metin Öztürk de babası sayesinde GS adasını evi gibi kullanmış birisi, sence bunların derdinin GS olma ihtimali yüzde kaç

Hatip desen Marcao gibi transferler lazım twitini attı diye büyük usta falan sanılan, Koç'un taşeronu olan bir adam, ne bekliyorsunki? Tweet atmakla herkes doğruyu yapsaydı ne üstatlar çıkardı, iş bitirici olmaktır mesele bu dünyada, her alanda böyle.

Ben haziran başında söyledim bunu, Koç 7 sene başkanlık yaptı, 2 adamla uğraştı sadece birisi FT diğeri ET, Okanla da uğraşacaktı ama koz bulamıyor, hedefi o olacak dedim ki Acun hedef aldı onu da, yani karşı taraf bile çekinmiyor bu adamlardan.

cenazede biz masmaalesef

1738003074958.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt