- 1 Mayıs 2018
- 57.830
- 48.604
- 3.873
Boyun 20 cm daha fazla olacak ama önünüzdeki 3 sene gs sampiyon olamayacak
omur boyu en sevdigin yemekleri yemeyeceksin
fener kapatilacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boyun 20 cm daha fazla olacak ama önünüzdeki 3 sene gs sampiyon olamayacak
Sağol ağabey ama bana rahatça konuşup keramettine gelince kelimelerini seçmen dikkatimden kaçmadıSamet senin arada yorumlarına denk geliyorum. Aslında enerjini kendine kanalize etsen çok yeteneklisin fakat enerjin maalesef üçüncül tekil şahıslarla ilgili obsesyonlarınla heba oluyor. Bir abin olarak bu kısımlara çalışabilirsen harika bir geleceğin seni beklediğini düşünüyorum. Ha bu arada yaşını bilmememe rağmen bir abin olarak dedim, yorumların benim için yeterli bir referans teşkil ediyor.
Yarmelenko alın bari herif 20 dakkada patates etti bizi
Malum soruyu sorcak mi biri onu bekliyorumBoyun 20 cm daha fazla olacak ama önünüzdeki 3 sene gs sampiyon olamayacak
Dursun Özbek GS lisesinde okudu diye 2010 sonrasında GSli olduğunu hatırlayan bir adam, Metin Öztürk de babası sayesinde GS adasını evi gibi kullanmış birisi, sence bunların derdinin GS olma ihtimali yüzde kaçBugün yönetimden bazı kişilerin eski twit ya da fotoğraflı paylaşımlarından sonra resmin bütününe yeniden baktığımda bu işin doğal bir akış içerisinde olmadığını düşünmeye başladım.
Erden Timur Gs menfaatini önceliklendiren, idealist ve aşırı fedakar bir adamdı. Şu sıralar içeride ki kapışma bana Gs menfaati gibi gelmemeye başladı.
Ben de gidişattan rahatsızım. Başı kesik tavuk gibiyiz. Genellikle kaos bize yarar ama otoyol varken neden patika ?
Dörtlüye benden birUcuz yollu değişik bişi yaptım bu sefer
Muslera
Maikuma sançez apo jakobs
Yunus endo sara sulemana
Barış osimhen
dmeek senin boy 1.58 - 1.63 lerde falan.Boyun 20 cm daha fazla olacak ama önünüzdeki 3 sene gs sampiyon olamayacak
cihaza 10 cm eklenti fb uefa şampiyonu @Sami KarakoçBoyun 20 cm daha fazla olacak ama önünüzdeki 3 sene gs sampiyon olamayacak
20 cmyi direkt verme.Boyum 20 cm uzun olsa ne işime yarıcak ki zeyt
20 cmi direkt sana vereyim bana uefa cup wer
Kim o kuşIfb'in maglubiyeti veya herhangi puan kaybina sevinmeyen Galatasarayli olamaz
gidin antuya
cihaza 10 cm eklenti fb uefa şampiyonu @Sami Karakoç
Uğur ağabeyin Galatasaraylilik@Uğur İz smaç basabilmek için cimbomun 3 şampiyonluğunu satacak bir adama mı benzior ulan zeyt