Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.132
- 25.463
- 3.183
Biz onlara atınca ikisini beraber nasıl yaşıyorsun rnktş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz onlara atınca ikisini beraber nasıl yaşıyorsun rnktş
+ uefa kupası finalini kaybedelim eğer biz uefayı alıp ligde de şampiyon olursak fener 2. olduğu takdirde direkt CLye gidecekO zaman bir soru da benden
Gsnin şampiyon olması mı
Fbnin yine son maç şampiyonluğu kaptırması mı
Not:kaptırdığı takım biz değiliz
son gün gelecek olan transferler
![]()
Hiç biri kötü oynayan torreia'yı bile kesemez. Süper lig çöpleri bizde en fazla yedek olur.Maestro'yu alırsak oynayamaz ama Dennis'i alırsak Torreira'yı keser
suphanallah ilk defa görenler beğensin
Bizim şampiyon olmamız da onları kudurturO zaman bir soru da benden
Gsnin şampiyon olması mı
Şov yapma+ uefa kupası finalini kaybedelim eğer biz uefayı alıp ligde de şampiyon olursak fener 2. olduğu takdirde direkt CLye gidecek
diyerek eli arttırıyorum
tabiki gs'ın şamp. olması.O zaman bir soru da benden
Gsnin şampiyon olması mı
ben hull city yenildiğinde bile acayip mutlu oluyoum ayrıca febenin hazırlık maçlarında bile yenilmesiyle mutlu olan biriyimFB Bal'a düşse ordan da super amatöre düşsün diye dua ederim
Eee yani ulan HdjdHaftaya tam bu zamanlar antep deplasmaninin ikinci yarisinin ilk dklarinda olacagiz

O zaman bir soru da benden
Gsnin şampiyon olması mı
Bahsettiği transfer onayının ötesinde transfer bütçesinide yönetilmedi.Şuan ne oldugunu saniyor bu erinç herif 50 kere her transfer benim onayimdan geciyor vs dedi zaten dedigi yapiliyorken oneri veriyo![]()