Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Onu da atar mısın başkan?Yeter?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu da atar mısın başkan?Yeter?
Kof adamsın..2 güne transfer gelmezse
Alper Altun’u yeriz
Teşekkür ederimOnu da atar mısın başkan?
dik duracağız ama diklenmeyecez heBir olacağız Diri olacağız ve Kazanacağız arkadaşlar!
Bu takım bu sene SÖKE SÖKE şampiyon olacak!
Allahın izniyle başaracağız!
İyi topçuydu kaçırdık..Monaco, Dina Ebimbe transferini 1 M€ kiralama ücreti ve 10.5 M€ satın alma opsiyonuyla toplam 11.5 M€’luk bir pakete bitirdi.
Monaco, Dina Ebimbe transferini 1 M€ kiralama ücreti ve 10.5 M€ satın alma opsiyonuyla toplam 11.5 M€’luk bir pakete bitirdi.
Hea?Gereksiz css yükü
Silin parlakligi derim
Ali Naci Küçük: "Galatasaray, Ajax maçından sonra yani 30 Ocak'dan sonra transferde görüşmelerini hızlandıracak. Şubat'ın ilk haftasında sağ bek veya stoper hamlesinin bitmesini bekliyorum."
Puhahahaha
benim feriştahıma sövün dese daha iyiAli Naci Küçük: "Galatasaray, Ajax maçından sonra yani 30 Ocak'dan sonra transferde görüşmelerini hızlandıracak. Şubat'ın ilk haftasında sağ bek veya stoper hamlesinin bitmesini bekliyorum."
Puhahahaha
Emoji atmaktan baska birsey bildigi yok.Ali Naci Küçük: "Galatasaray, Ajax maçından sonra yani 30 Ocak'dan sonra transferde görüşmelerini hızlandıracak. Şubat'ın ilk haftasında sağ bek veya stoper hamlesinin bitmesini bekliyorum."
Puhahahaha