Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Ulan hiçbir şey bilmiyorsanız gidin almanyadan 2-3 gurbetçi getirin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstatistiklerine baktım da tabi ligi alt seviye ama çoğu ikili mücadeleyi kazanmış. sağlam fizik var çocukta. Düşük bütçeli boey potansiyeli olabilir tabi onun kadar atletik mi bilmiyorum.
Sigdorsun'dan beridir tavrımız netJelert sayesinde kuzeyli nefreti Kuzey Afrikalı nefretini geçmiş![]()
Kennedy bakirciogluHammarby 1915 de kurulmuş o günden bu güne dünya futboluna tek bir isim kazandırmamış
Lyon'da Fonseca zamanıRüzgar tamamen bunların tarafında şu anda yavFonseca Botafogo'ya gidecekken taraftarların tepkisinden dolayı bu Maç'ı kazanamazlarsa Lyon Fonseca'yı getirecekmiş..
İstatistiklerine baktım da tabi ligi alt seviye ama çoğu ikili mücadeleyi kazanmış. sağlam fizik var çocukta. Düşük bütçeli boey potansiyeli olabilir tabi onun kadar atletik mi bilmiyorum.
Kennedy Bakırcıoğlu var eski FMciler bilirHammarby 1915 de kurulmuş o günden bu güne dünya futboluna tek bir isim kazandırmamış
Vareg kürek topçulardan uzak duralım benceArkadaşlar siz tüm Kuzeylileri aynı sanıyosunuz galiba
Danimarkalılar lale olur
Norveçliler leyla
Finler futboldan anlamaz
Fakat İsveç adam gibi adamların harman olduğu coğrafyadır
Kulübümüze bu coğrafyadan Elmander ve dolaylı yoldan Muslera gibi sporcular katılmıştır
Zaten Galatasaray kulübünün kurulumunda da Varegler önemli rol oynamıştır. Atamız ortak bu adamlarla. İsveçlilere güvenelim
Jelertle alakasi yok. Bu daha fizikli. Boey tarzi.Yarın 1 maçına bakacağım bunun. Jelerti de böyle abartarak anlatmışlardı bi izlemeyle ne bok olduğunu anlamıştım