Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.416
- 36.886
- 3.798
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
Harcama limitimiz olabilir ama nakit paramız olmadığı kesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende domalmasini bekliyordum sövmek üzere gectim tv başina ama iyi kurtarişlari vardı şaşirtti o gün baya.Berkeyi fbye domalacak mı diye izledim eyüp maçında
Özellikle son anlarda kurtardığı bi top var yemek istese yerdi ama yemedi
Bunun dışında nasıl kaleci bilmiyorum
maximini almalıyızFener Maximin'i gonderebilirse Ansu Fati transferini hemen bitireceklermis.
Önemli olan limit, nakit herzaman bulunur, yani büyük kulüpler herzaman bulur.Harcama limitimiz olabilir ama nakit paramız olmadığı kesin.
O zaten Alanyaspor'da ve bizim Alanya deplasmanımızda var.allah kahretsin sami şerefsizi gelir bizim maça şimdi
Kasımpaşa, Hakan Keleş ile yolların karşılıklı olarak ayrıldığını açıkladı.
@Sergen Zeren bakalım kimi getirebileceksin tarzan sergenŞunun cezayı açsana ajax maçında test edek bi
Ajaxı yenersek kalsın yenemezsek banlı kalsın tam test maçı
Bence Fatiyi alalım diye gazlıyorlar biziFener Maximin'i gonderebilirse Ansu Fati transferini hemen bitireceklermis.
Rasford bize düşmesin diye yapılan hamle. Barca rasford alamamasının sebebiydi ansu fati'nin takımda kalması.Ansu Fati zu Fenerbahce.
Bunlar da 1 iyi şey yapsalar 2 defa sıçmadan duramıyorlar. Çok şükür.Fener Maximin'i gonderebilirse Ansu Fati transferini hemen bitireceklermis.
Nakit sorunu da var belli kiAma transfer yapmayı bilen yöneticisi yok
Markovic transferinin kopyası.Kariyeri de markovic olacak zatenFener Maximin'i gonderebilirse Ansu Fati transferini hemen bitireceklermis.