- 10 Mart 2013
- 121.612
- 158.392
- 5.068
Ajax maçını dikkate almıyom. Transferler leş olursa atarım amaRashford diyolar.bu arada bi oyunla ajaxa zaten yenileceğiz benle ne alakası olabilir ki bunun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ajax maçını dikkate almıyom. Transferler leş olursa atarım amaRashford diyolar.bu arada bi oyunla ajaxa zaten yenileceğiz benle ne alakası olabilir ki bunun
Lan forumdami yatiyordun bu ne hızRashford diyolar.bu arada bi oyunla ajaxa zaten yenileceğiz benle ne alakası olabilir ki bunun
Kolpacı çünkğGala Haber neden yasaklı rtaşlar
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
Niye les olsun ben yönetime güveniyorum,firsat transferi ya rashford ya joao felix olurAjax maçını dikkate almıyom. Transferler leş olursa atarım ama
Biz transferleri nakitle yapmıyoruz zaten çoğunlukla. Taksitli yapıp sonra ödüyoruz. Bu harçama bütçesi erden timurun eline geçmedi ya ona yanarımNakit sorunu da var belli ki
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
Fener Maximin'i gonderebilirse Ansu Fati transferini hemen bitireceklermis.
Madem öyle git al Fatiyi. ifb ye sg de. Nerdeee öyle yöneticiiiiiRasford bize düşmesin diye yapılan hamle. Barca rasford alamamasının sebebiydi ansu fati'nin takımda kalması.
Niye les olsun ben yönetime güveniyorum,firsat transferi ya rashford ya joao felix olur
Hayır nexus yasaklıRixo sports yasakli kaynakmiydi?
Çok kötü ortalık.burada da tat yok,ondan ısrarcı oldum.nobet bitince fb maçı gelmeden ban yemek istiyorum uğraşamam ben ,şampiyonluk onemliLan forumdami yatiyordun bu ne hız
Evet ama Fati hala Barca'da kalmak istiyormus. Belki Fener astronomik maas teklif ederse fikri degisebilir.Rasford bize düşmesin diye yapılan hamle. Barca rasford alamamasının sebebiydi ansu fati'nin takımda kalması.
Talisca fenere gitti diye uyuyamıyorsun değil mi ? İtiraf et.Berke’yi affetmeliyiz
10 yaşındaydı daha abi o tweetleri atarken
Aklın yolu 1. Yakında transfer gelecektir. @Sergen ZerenSergen gelmeden transfer yapamayız foruma geri dönmeli.
Niye les olsun ben yönetime güveniyorum,firsat transferi ya rashford ya joao felix olur
Anaaa hakkaten yuhLan forumdami yatiyordun bu ne hız
, drmin alıntı yaparken farkettimYav napcaz fati'yi. Barca kitleyecek yer arıyor.Madem öyle git al Fatiyi. ifb ye sg de. Nerdeee öyle yöneticiiiii