- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
fb 32 yaşında agir bir stoper ve beli kırık skrnarin üstüne bedevi taliscayi alıyor ve iki oral talisca diye inliyor reva mı bu nöbete
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır nexus yasaklı
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
@Uğur İz banla abi tekrarRashford diyolar.bu arada bi oyunla ajaxa zaten yenileceğiz benle ne alakası olabilir ki bunun
Hah o zaman alır bizimkiler. Net.Yav napcaz fati'yi. Barca kitleyecek yer arıyor.
Neden böyle bir riske giriyorlar ki? Fati sakatlıktan sonra ciddi düşüşte. Maximin daha hazır kendisinden.Fener Maximin'i gonderebilirse Ansu Fati transferini hemen bitireceklermis.
Sabun Yağızcıoğlu ndan paylaşım yapmak yasak mı? Geçen çaktılar cezayı bana yağızdan yedik muhtemelen. Parodisi yasak mı bilgi pls
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
Buradaki sohbeti seviyorum ama insandan ömür götürüyor. Her transfer dönemi kanser oluyoruz. Keşke 3 gün olsa şu süreçTransfer dönemlerinden tiskiniyorum
Parodisi de mi yasak?ban yemek istiyorsan paylas
Bunlara futbolcu göndermek de almak da çok kolay iş. Biz 1 ay uğraşıyoruzFener Maximin'i gonderebilirse Ansu Fati transferini hemen bitireceklermis.