Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya dahası da var.29 ocak sonrası bomba bekliyorum.rashford bize olursa 3 subat tarihi bence ama yönetim güven vermiyor
O ne haber verecekte ondan paylaşim yapacaksın yavSabun Yağızcıoğlu ndan paylaşım yapmak yasak mı? Geçen çaktılar cezayı bana yağızdan yedik muhtemelen. Parodisi yasak mı bilgi pls
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
Fati'yi neden alalım? Fati = Transfer yapmak için transfer yapmak.Madem öyle git al Fatiyi. ifb ye sg de. Nerdeee öyle yöneticiiiii
Neden miNeden böyle bir riske giriyorlar ki? Fati sakatlıktan sonra ciddi düşüşte. Maximin daha hazır kendisinden.
Bilelim de gazı açınca bazen unutuyoruz. Modlar da acımıyor mübarek uyarı falan yok direk banO ne haber verecekte ondan paylaşim yapacaksın yav
Ozaman:
Yorumlarda sene sonu totenham'la anlasmis diyorlar.
Zaten Arda hoca Metehan ve Eyübü istiyormuş, o da farkındaBerke transferinde para verilmemeli takas yapılmalı
fbye para gitmesin diye

Maximin'in sadece kendine oynadigini ve pek verimli olmadigini anladilar sanirim, hem Ansu daha genc ve ileriye donuk daha dogru transfer diye bakiyor olabilirler .Neden böyle bir riske giriyorlar ki? Fati sakatlıktan sonra ciddi düşüşte. Maximin daha hazır kendisinden.
O orman çocuğunun ismini anmak bile yasak rtş!!Sabun Yağızcıoğlu ndan paylaşım yapmak yasak mı? Geçen çaktılar cezayı bana yağızdan yedik muhtemelen. Parodisi yasak mı bilgi pls
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
E tamam işte tam bizimkilerin kalemiFati'yi neden alalım? Fati = Transfer yapmak için transfer yapmak.
Kalede kaleci yok ne yapalimberkeyi isteyenleri gerçekten hayretle okuyorum