- 17 Eylül 2018
- 20.822
- 23.652
- 1.983
Bu çocuk Almada'dan daha iyi sanki.D.Coruna biz Türkleri sever.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toz olNapiyon yavrum iyi misin
rezil oyuncu ya nerede izleyip beğendinUcuza müthiş topçu sahibi olabilir. Torreira ayrılığı sonrası koy 11r
Cana mental yarası mıarnavutlara karşıyım
çöpoğluçöpdür
Reis yedeğe diyom torreira arkası 1.5 sene götürür sonra 11rezil oyuncu ya nerede izleyip beğendin
Inter'de ne zaman izlesem boş herifti
Cana mental yarası mı

Sana şarkı atmistim canlı performansnöbette o kadar adam kelimesi geçti ki
Ardalı Buraklı milli takım gündemi gibi hissettirdi![]()
![]()
Çok konuşuyon Furkan,bir onceki yazimda da ben sizin adam oldugunuzu dusunuyorum hala diye yazdim kendisi icin. adam oldugunu nerden bilelim denmesine ragmen. gerginligim falan yok, foruma girdim fakat muhtemeken benden kaynakli cevap yazma, mesaj yazma falan butonlar cikmadigi icin sikinti yasadim sagolsun alper bey yardimci olmaya cakisti, mesaj yazmada problemi gosterebilmek adina buldugum yol buydu. bu sekilde bir giris olunca alinganlik falan bende mi yoksa diye de yazdim mesajda. yukarda yazmis arkadas hakaret etti falan diye de hakaret falan nerdeymis ben kimseye hakaret etmem. tam o yuzden de yazdim ki hic bir takim insanligimizdan onemli olamaz diye. kufur etmedigime dua etsin vs hos degil. cok fazla zaman gecirme firsatim olmadi bu arada menuleri karistirip dogru menude olmaya calisiyordum sadece. kimseyi de tanimiyorum. Sagolun bilgilendirdiginiz icin.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bize messi gibi topçu lazım ya
Abi overdose dolayısıyla sunucularımın yarısma kısmını bir süreliğine kapattım, beynimi boşaltıyorumSana şarkı atmistim canlı performans