Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.570
- 73.112
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neden bence yetenekli çocuk geleceği parlakOulai'nin geleceği falan yok
Eskidendi o şimdi 2. Lig sağ bekine 20 çekiyor adamlarNet oluaiye verilecek bonservise rahat 3-4 azman topçu alinir
Batrakovu alsak başka oyuncu istemem
Ya gelecekler belli işte lang almada olai birde deniz gül bu kadar
Yeteneğine lafım yok ama 10 maçlık Süper Lig kariyeri ile bahsi geçen rakamlar super saçmalık böyle topçular Fransa'da dolu. Ayrıca gelir gelmez direkt 11'de oynar diyemem şuan.neden bence yetenekli çocuk geleceği parlak
Şuan değil ama onun gibi asker10 , potansiyeli yüksekArshavinden iyi mi?
Hocam rusya ligi mi izliyorsun ciddenŞuan değil ama onun gibi asker10 , potansiyeli yüksek
hayır bi de boey örneği var, kendi mallığın yüzünden alamadığın doue örneği varAdamlar fransa 2den aldı ulan yönetim antartikadan keşfetmediler bunu, nice in rennes in gözünün önğnden aldı.
Arshavin bir defa forvet/hücum oyuncusuydi yani comparison olamazlarArshavinden iyi mi?
Arasıra, yaşlandık Nedimim 15 20 yıl önce Avrupa'nın ikinci Lig takımlarından bile 5,6 oyuncu bilirdim takım başınaHocam rusya ligi mi izliyorsun cidden
Baba ortasaha diye diye 20 gün geçtihayır bi de boey örneği var, kendi mallığın yüzünden alamadığın doue örneği var
mis gibi pazar işte ne diye gitmezsiniz yaw