- 1 Ağustos 2009
- 47.025
- 49.323
- 4.878
Forumdakilere saplamış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lang bitti diyorkimi almışız burhan bey
Ben opsiyonunda değilim pek 2 kiralama 2 maaşa almak sene sonuna kadar okay, tutmazsa da denemiş olursun. Dediğin gibi birine sene sonu bakılır bence.Ben bu arada kesinlikle bu konuda Napoli'yi takdir ediyorum zaten.Osi konusunda da mesela başkanlarına bir tek bile laf etmedim adam oyuncusunu tabiiki en iyi paraya verecek , zarar etmek istemeyecek ama asıl lafım dediğim gibi bizimkilere zaten.Osi'nin en azından isteyeni vardı orada hadi direttiler de burada yine aynısını isteyebilir Napoli ama biz vermek zorunda da değiliz çünkü oyuncunun pek talibi olduğunu da düşünmüyorum menajeri gelip direkt zaten bizim kulüplere önermiş , Lindstrom için bile mesela sanırım wolfsburg alırsa napoli yarısını çıkarmış olacak paranın.Burada durum bizimkiler direkt masaya oturup sanki ilk istenilene ok demiş gibi.Bir de işte katkı durumu da var benim orada da şüphem çok osiyi çıkaralım en iyi mevki deseler sol kanat ve sağ kanat derim tabiiki alternatif lazım oraya ama takımında oynamadığı için gelen adam mı o emin değilim , bir de problemli bir oyuncu yani buraya oynamak için geliyordur.Ben ilk baştan beri oraya gidip artık kim bilmem de sağlam bir genç alıp hamle oyuncusu yapıp sezon sonu da barış ayrılırsa yerine geçsin istiyordum , hem süre vermede de sorun olmaz.Bir de mesela Lang parasına hiç izlediğim ligler değil ama güney amerikada sağlam wonderkid varsa bile çıkarıp getirebilirsin bir şekilde , öyle bir deneme de olabilirdi yani gidip bu işlere gireceğimize
Onyekuru fotosuylan alakası neymiş acabaLang bitti diyor
hangisi için dedin üstadskill videolarında çöpoğluçöp dediğim tek adamı alacaklar
yani skill videolarında bile çöp olan topçuyu almayı nasıl başardınız futbol akılsızları!
hangisi için dedin üstad